Τα νέα Nike Air Force 1 θυμίζουν σε όλους γιατί είναι οι βασιλιάδες των sneakers

Όταν έχεις στα χέρια σου έναν θησαυρό, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι μερικές μόνο αλλαγές.

Τα Nike Air Force 1 αρέσουν σε όλους. Είναι από αυτά τα sneakers που έχουν μόνο φανατικούς οπαδούς. Κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1982, σε λευκό χρώμα, και τα έχουμε δει από τα παρκέ του NBA (Μόουζις Μαλόνε) μέχρι σε video clip (θυμήσου το Air Force One του Nelly). Όπως καταλαβαίνεις, πρόκειται πλέον για ένα εμβληματικό και κλασικό εκπρόσωπο του είδους που έχει κατακτήσει την αιωνιότητα.

Και το γεγονός αυτό ότι αρκετά ακριβά brands έχουν βγάλει sneakers εμπνευσμένα από τα AF1 σε τιμές εξωφρενικά ακριβές. Επομένως, σκέφτηκε η Nike ότι ήρθε ο καιρός να τα επαναλανσάρει.

Η σειρά έρχεται σε αρκετά χρώματα (όχι μόνο λευκό), με δερμάτινες λεπτομέρειες στο πάνω μέρος και με λευκή σόλα. Με άλλα λόγια έκανε το αυτονόητο (που πολλές φορές δεν είναι και το πιο εύκολο): προχώρησε σε ελάχιστες αλλαγές, διότι έχει στα χέρια της ένα από τα πιο κλασικά sneakers όλων των εποχών.

Μάλιστα, είναι τόσο κλασικά, που αυτή την καινούργια έκδοση μπορείς να τη συνδυάσεις ακόμα και με καλά παντελόνια και γιατί όχι με ένα blue navy κοστούμι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved