Κι όμως, αυτό εδώ το δεντρόσπιτο είναι το πιο περιζήτητο κατάλυμα του Airbnb

Ναι, καλά άκουσες.

Από τότε που ξεκίνησε το Airbnb, λίγα χρόνια πριν, έχεις προσλάβει ό,τι πιθανό και απίθανο σπίτι-κατάλυμα-καταφύγιο μπορεί να βάλει ο νους σου. Λοφτ και γκαρσονιέρες, πύργοι και νεοκλασικά, σπίτια κάτω από καταρράκτες στην άκρη του κόσμου και μεζονέτες στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Κι όμως, τελικά, το πιο δημοφιλές του κατάλυμα είναι ένα δεντρόσπτιο στην αντιτουριστική στα αυτιά μας Ατλάντα. Καλά άκουσες, είναι τρελοί αυτοί οι τουρίστες του Airbnb.

Το σπίτακι μετράει 300 χιλιάδες ιντερνετικές επισκέψεις τον μήνα, με περισσότερος από 147 χιλιάδες ανθρώπους να το προσθέτουν στην wish list τους. Φυσικά φτηνό δεν το λες, μάλλον τσουχτερό είναι με 375 δολάρια τη βραδιά –αλλά μπρος τα κάλλη τι είναι ο πόνος.

Βέβαια για να πούμε τη μαύρη αλήθεια μια ματιά του ρίχνεις και το ερωτεύεσαι γιατί θυμίζει παιδικό παραμύθι. Είναι κάτι διαφορετικό που δεν βρίσκεις κάθε μέρα, ένα μικρό παράθυρο στον κόσμο του Πίτερ Παν που ίσως τελικά με τον τρόπο κερδίζει τη (σχετικά) προσιτή χλιδή που μπορούν να σου προσφέρουν άλλες επιλογές της γνωστής πλατφόρμας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved