Ο Justin Theroux κατάφερε να κάνει το αμάνικο μπλουζάκι να μοιάζει στυλάτο

Μεγάλος μάστορας!

Γενικά το αμάνικο είναι μία πολύ παρεξηγημένη ιστορία –αλλά συνήθως όχι άδικα. Αν εξαιρέσεις κάποιους ροκάδες που κατάφεραν να το φορέσουν και να μην τους φόρεσει, όλες οι υπόλοιπες ιστορίες που περιλαμβάνουν αμάνικο μπλουζάκι είχαν τραγικά αποτελέσματα για το στυλ εκείνου που το τόλμησε.

Και δε λέμε να πας για μπάσκετ με αυτό αλλά να βγεις έξω. Όλοι πιθανόν να το έχουμε τολμήσει σε νεαρή ηλικία με την ελπίδα ότι θα φανούν λίγο περισσότερο τα άγουρα μπράτσα μας. Σε διακοπές μπας και ρίξουμε κάνα κορίτσι αλλά τζίφος. Διότι φίλε το αμάνικο, εκτός αν είσαι εργάτης που όντως το βάζεις για πρακτικούς λόγους, ακόμα κι όταν είσαι μπρατσαράς και ντούκι θα σε προδώσει.

JustinTherouxbackview

Γιατί δεν πρέπει να είναι κολλητό, δεν πρέπει να είναι μαύρο λες και θα πας στο γυμναστήριο και, τελικά, μάλλον ο μόνος τρόπος να το φορέσεις είναι όπως το έκανε ο άρχοντας του στυλ, Justin Theroux.

Άσπρο αλλά λίγο σα ξεβαμμένο, με διακριτικές στάμπες μπρος και πίσω, καθόλου κολλητό, μάλλον χαλαρό το λες και συνοδευόμενο από ξασπρισμένο τζιν με ασορτί μπότα. Φυσικά κι εσύ μπορείς να το δοκιμάσεις. Αρκεί βέβαια να έχεις τις γυμνασμένες αναλογίες του ηθοποιού γιατί αλλιώς άστο καλύτερα.

JustinTherouxTee



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved