Survivor: Ένωσε όλη την Ελλάδα η αποχώρηση Χανταμπάκη

Ίσως ο πιο μισητός παίκτης που πέρασε από reality

Η αλήθεια είναι ότι λίγες φορές ενώνει τους τηλεθεατές κάτι τόσο έντονα: ε, η προσμονή για την αποχώρηση του Χανταμπάκη και η έκρηξη χαράς και ευφορίας που ακολούθησε αμέσως μετά τη σχετική ανακοίνωση από τον Σάκη Τανιμανίδη στο συμβούλιο του νησιού ήταν ένα από αυτά.

Πιθανόν σε λίγα χρόνια να μνημονεύεται ότι στην Ελλάδα αλλάξαμε πρωτοχρονιά το 2002, τη στιγμή που ήθελε ο Μικρούτσικός, παρέα με το Big Brother, αφού πρώτα έπρεπε να γίνει η ανακοίνωση του νικητή και έπειτα να πούμε το «Καλή Χρονιά», ότι το 2004 βγήκαμε όλοι στους δρόμους για να πανηγυρίσουμε την κατάκτηση του Euro και ότι το 2017 η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor (και το μυθικό, παγωμένο και ανέκφραστο βλέμμα του μόλις το έμαθε) έκανε μέχρι και τα μπουζούκια να ανοίξουν έκτακτα για να γιορτάσει ο λαός το σπουδαίο γεγονός. 

Ο Χανταμπάκης είχε πάψει εδώ και καιρό να είναι αγαπητός. Είχε γίνει αρκετές φορές θέμα συζήτησης στα social media. Χτες το βράδυ ήταν η τελευταία του παράσταση, επομένως είχε και πάλι την τιμητική του. Πιθανόν στο μέλλον οι πάικτες να είναι πιο προσεκτικοί, να μην εκτίθενται τόσο με τις επιλογές τους και η παραγωγή να φροντίσει να τους «προστατεύσει». Πιθανόν.

Αυτό όμως που είναι σίγουρο είναι το γεγονός ότι όσο και αν υπάρχουν αρκετοί ακόμα παίκτες στο παιχνίδι που είναι αντιπαθείς στο ευρύ κοινό, δεν θα βρεθεί άλλος που σε συγκεντρώσει πάνω του τόσο μίσος ούτε η είδηση της αποχώρησής του θα προξενήσει τόση χαρά.

Αρκετά είπαμε, ο λαός μίλησε για την αποχώρηση του Χανταμπάκη. Διάβασέ τον: 

Αχ Στέλιο ήρθες??...#survivorGR #xantampakis pic.twitter.com/mhEJqX4SH4

— evi x. (@evi_xara) 11 Απριλίου 2017



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved