Μήπως θα πρέπει να τελειώνουμε με τα ζευγάρια στα πρωϊνάδικα;

Ύπαρχει μία πιθανότητα το τέλος των Κατσούλη-Καραβάτου να αλλάξει κάτι στην ελληνική τηλεόραση.

Η ανακοίνωση του «κοψίματος» των Κατσούλη-Καραβάτου από την πρωϊνή ζώνη του Epsilon δεν ήρθε ακριβώς σαν κεραυνός εν αιθρία. Οι μουρμούρες για τα χαμηλά νούμερα υπήρχαν εδώ και καιρό και οι σχέσεις με τη διοίκηση είχαν ψυχρανθεί.

Ωστόσο, ακόμα και για την TV που δεν ισχύει απόλυτα το «όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος», πάντα μπορεί να υπάρχουν πτυχές τις ιστορίας που δεν θα μαθευτούν ή τέλος πάντων αν κάποιος πρέπει να τις αποκαλύψει είναι οι συνάδελφοι του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.

Το θέμα μας λοιπόν δεν είναι το γιατί κόπηκαν, αλλά κυρίως ότι για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται πόσο σκληρή και δύσκολη είναι αυτή η ζώνη. Το δίδυμο του «'Ετοιμο το πρωίνό» του Epsilon ρίχτηκε στη μάχη του καθημερινού πρωινού με μια συμπαθητική έως καλή προίκα από την εμπειρία του στην αντίστοιχη ζώνη του Σαββατοκύριακου στο ίδιο κανάλι.

karabatou katsouliskseftiliste mas ki allo mporeite.w hr78

 

Σαν το γιατρό, δηλαδή, που κάνει το αγροτικό του στην επαρχία και μετά πηγαίνει στο νοσοκομείο της πόλης ή σαν ποδοσφαιριστής που δοκιμάζεται στη μικρή κατηγορία πριν πάει στην κορυφαία ομάδα της μεγάλης κατηγορίας.

Παρόλα αυτά δεν τα κατάφερε. Γιατί άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Άλλο να έχεις την πολυτέλεια του χρόνου να ετοιμάζεις δύο εκπομπές και άλλο ο μαραθώνιος και η ψυχοφθόρα διαδικασία του «κάθε μέρα».

Αν κάτι μπορεί να σηματοδοτεί η ολοκλήρωση της συνεργασίας και κυρίως το γεγονός ότι το κοινό δεν φάνηκε πολύ θερμό στο να αγκαλιάσει το νέο –και μοναδικό για τη φετινή σεζόν- είναι ότι μετά από 6-7 χρόνια η μόδα των ζευγαριών στη ζωή και στο πλατό μάλλον μας τελειώνει σιγά-σιγά. Και αυτό είναι θετικό γιατί το όλο concept είχε αρχίσει να κουράζει.

Καιρός είναι να δούμε και κάποια άλλη πρόταση. Παρά τις δυσκολίες, οφείλουν να κατεβάσουν φρέσκιες ιδέες –ακόμα και αν η συγκεκριμένη ζώνη απευθύνεται σε ένα κοινό «μπετοναρισμένο» ως προς τα γούστα και τις προτιμήσεις του, που δεν γουστάρει πολλές αλλαγές.

Πέρα όμως από την κούραση και το κλισέ, το συγκεκριμένο concept είχε σοβαρές επιπτώσεις στην προσωπική ζωή των ζευγαριών που το επιχείρησαν: όσοι μπήκαν στο πλατώ ανδρόγυνο, αποχώρησαν με αίτηση διαζυγίου.

Προφανώς, οι εκπομπές δεν ήταν η αιτία του χωρισμού, αλλά σίγουρα αυτή η καθημερινή τριβή και το άγχος που έχει μια τέτοια εκπομπή είναι μια χαρά αφορμή ώστε να μη χάσεις μόνο στα νούμερα της AGB, αλλά και στο σπίτι σου.

Επομένως, υπάρχει και ένα θετικό –τουλάχιστον για τον Κρατερό και την Κατερίνα. Έχασαν μια εκπομπή έσωσαν το γάμο τους.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved