Μπάλα, καναπές, πίτσα. Έτσι όπως μάθαμε από Παιδιά.

Στις ανδρικές παρέες υπάρχουν μερικοί νόμοι: Τσάμπιονς Λιγκ σημαίνει μάζωξη στο σπίτι. Μάζωξη στο σπίτι σημαίνει delivery (σου έχουμε γράψει για αυτά). Μπάλα, πίτσα και μπόλικη κουβέντα, αυτό είναι το τρίπτυχο για ένα ευτυχισμένο βράδυ Τρίτης ή Τετάρτης.

Ωστόσο, την προσοχή σου δύσκολα θα μονοπωλήσουν όσα εξελίσσονται στην οθόνη. Θα τα προσέχεις, προφανώς, αλλά σίγουρα θα ρίχνεις και κλεφτές ματιές στο κινητό σου. Τη μία θα θέλεις να διαβάσεις κάνα σχόλιο στα social media. Την άλλη θα μπεις από ένα Sony Xperia XZ Premium στο Xperia Lounge, την εφαρμογή της Sony που είναι ειδικά σχεδιασμένη για τo Champions League. Την τρίτη θα αποσπάσει την προσοχή σου αυτός ο κολλητός που δεν σκαμπάζει από μπάλα, αλλά θα βρει να πει μια εξυπνάδα.

Αυτή λίγο-πολύ είναι η ιεροτελεστία και των Παιδιών, του Κώστα, του Κοσμά, του Άκη και του Άλεξ. Γιατί, μεταξύ μας, αν δεν πανηγυρίσεις το γκολ της αγαπημένης ομάδας στην αγκαλιά του κολλητού σου, η χαρά είναι μισή. Και αν δεν μοιραστείς μαζί του το ίδιο ιερό πάθος όταν θα ρίχνετε κατάρες στο πλάγιο μπακ που ξεχάστηκε και δεν έμεινε στην ευθεία για το τεχνητό offside, τότε δεν γεμίζει το είναι με όση οργή και τσαντίλα πρέπει.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved