Οι 8 μικρές ιεροτελεστίες που ακολουθούν διάσημοι ποδοσφαιριστές για γούρι

Από τα δύο ρολόγια του Μαραντόνα στις σοκολάτες του Τζορτζ Μπεστ. 

Είδαμε τον Μαραντόνα στο ματς της Αργεντινής και ψαχνόμασταν. Τι διάολο; Πως κατάντησε αυτή η  μορφάρα να μοιάζει σαν τον Πάμπλο Έσκομπαρ;

Και παρότι κάθε φορά που τον βλέπουμε παχαίνει περισσότερο, δεν γινόταν να μην πάρουμε πρέφα τα δύο ρολόγια στα χέρια του. Από την εποχή μάλιστα που ήταν προπονητής της Εθνικής.

 

heres why diego maradona wears two watches

 

Ο Ντιεγκίτο ωστόσο ξηγήθηκε. «Στο ένα έχω την τοπική ώρα και στο άλλο την ώρα Αργεντινής. Όμως πιστεύω πως μου φέρνουν γούρι». Το τελευταίο κράτα το. Γιατί όσο παιχτούρα και να είσαι, αν είσαι προληπτικός δεν υπάρχει γιατρειά. Θα κάνεις ό,τι σου κάθεται σωστό προκειμένου να βγει το αποτέλεσμα που θέλεις.

Ο Μαραντόνα δεν είναι ο περίεργος του ποδοσφαίρου. Δες και αυτούς.
 

 

Ο Φάμπρεγκας φιλάει δαχτυλίδια

 hd cesc fabregas chelsea 1joy17qgbjwn516fstgx7oqcci

Αυτά τα κάνει και ο Άρθουρ Σέλμπι όταν ρίχνει μπουνίδια, αλλά η περίπτωση του Φάμπρεγκας είναι κάπως διαφορετική. Πρόκειται για ένα δαχτυλίδι που του έκανε δώρο η γυναίκα του πριν καιρό. Το φιλάει 4 φορές -λόγω του αριθμού που έχει στη φανέλα- και μετά το κλειδώνει στα αποδυτήρια πριν βγει για το παιχνίδι. Παρόλα αυτά επιμένει πως δεν θεωρεί τον εαυτό του προληπτικό.

 

Θέλει ένα μπολ με Coco Pops ο Ρούνεϊ

rooney

Γενικά η αλητόφατσα του Γουέιν, σου βγάζει περισσότερο ότι μπορεί να τρώει κανένα ζωντανό ελάφι παρά Coco Pops. Και όμως το κάνει και μάλιστα μερικές ώρες πριν το παιχνίδι. Δεν ξέρουμε αν το γάλα σε συνδυασμό με τα δημητριακά είναι ο κατάλληλος συνδυασμός για να βγεις και να παίξεις μπάλα 90’ λεπτά, αλλά ο Γουέιν το έχει κάνει συνήθειο και το έχει πλέον σαν εθιμοτυπικό. Πάντως τα Crunch είναι πιο νόστιμα.

 

Κουβεντούλα στο τηλέφωνο θέλει ο Νεϊμάρ

neymar brazil switzerland 2018 world cup sj936md64oom1n1t6rxm5r4ry

Ξεκάθαρα ταλαντούχος και από τους κορυφαίους της γενιάς του, ο Νεϊμάρ προτιμάει το μπίρι-μπίρι με αγαπημένα πρόσωπα πριν ξεκινήσει τον αγώνα. Συγκεκριμένα, πριν βγει στο χορτάρι, συνηθίζει να παίρνει τον πατέρα του τηλέφωνο και να προσεύχονται μαζί. Ωραίο και ρισπέκτ αλλά δεν τον βοήθησε και πολύ με την Γερμανία στο 7-1.

 

Πολλά και διάφορα κάνει ο Τζον Τέρι

John Terry 692053

Κυριολεκτικά. Έχει παραδεχτεί πως είναι φουλ προληπτικός και ακολουθεί μία σειρά από διαδικασίες που, πιστεύει τουλάχιστον, ότι τον βοηθούν. Ανάμεσα σε αυτά είναι από το να κάθεται στην ίδια θέση στο λεωφορείο, μέχρι να κάνει την ανάγκη του στα ίδια ουρητήρια και να ακούει τα ίδια τραγούδια για γούρι. Είχε πει μάλιστα πως «αν κάνω κάτι και πετύχει, μπαίνει και αυτό στις συνήθειες μου». Ποιος ξέρει, ίσως γι’ αυτό τελικά να κοιμάται με γυναίκες των συμπαικτών του.

 

Η ρουτίνα του Κουρτουά σκάει γάιδαρο

courtois

O πορτιέρο της Chelsea κάνει τόσα πολλά για γούρι, που απορεί κανείς πως δεν τον έχουν βρίσει οι συμπαίκτες του. Ξεκινάει μπαίνοντας συγκεκριμένη ώρα στο στάδιο (μόνο αυτός την ξέρει). Στέλνει sms στην γυναίκα του ότι ξεκινάει να ντύνεται και να μην του στείλει ΤΙΠΟΤΑ μέχρι να τελειώσει το ματς. Μετά πάει στο μπάνιο, κάθεται στην τουαλέτα και στέλνει μία σέλφι στους 4 κολλητούς του στο Βέλγιο (σ.σ.: Χρήστο Κάβουρα εσύ;). Δεν τελειώνει όμως εκεί. Βρέχει με νερό τις άκρες των δαχτύλων στα γάντια του και αφού κάτσει στην εστία του, κλωτσάει το ένα δοκάρι και δίνει γροθιά πίσω στα δίχτυα. Όχι παιδιά δεν κάνουμε πλάκα και χαρά στο κουράγιο του.

 

Ο Λέιτον Μπέινς ούτε που ξέρει πως έμπλεξε

Leighton Baines Everton

Ο υπαρχηγός της Everton έχει θέματα με τα κορδόνια του. Περίπου δηλαδή. Τα δένει. Βγαίνει έξω για τις χαιρετούρες. Τα λύνει και μετά τα ξαναδένει. Το αστείο της υπόθεσης είναι πως ούτε ο ίδιος ξέρει το γιατί το κάνει, αλλά αποφάσισε να κρατήσει την συνήθεια για το γούρι.

 

Πιο αγαπησιάρης από όλους ο Σουάρεζ

15176565269601

Απλός, λιτός, κορυφαίος. Ο Λούις Σουάρεζ δεν κρύβει πως κάθε του ματς το αφιερώνει στα πιτσιρίκια του. Πιστεύει μάλιστα πως «δεν υπάρχει καλύτερο γούρι από τα παιδιά σου, ασχέτως τι θα συμβεί εκεί έξω». Γι’ αυτό και μάλλον το έχει συνήθειο να φιλάει τα ονόματά τους που τα έχει τατουάζ, λίγο πριν βγει στο γήπεδο για το παιχνίδι.

 

Σσσσοκολατίτσα για τον Τζορτζ τον Μπεστ

best

Εμείς βασικά ούτε που το πιστεύουμε αυτό. Ο Μπεστ μας κάνει περισσότερο ότι θα κοπανούσε καμιά ποτηράκλα με ουίσκι πριν τον αγώνα, παρά ότι θα ξετύλιγε σοκολάτα. Και όμως. Ο ίδιος είχε δηλώσει πως πάντα καταβρόχθιζε μία πριν τον αγώνα, καθότι του έδινε ενέργεια και θετική διάθεση. Δεν ξέρουμε τι είδους σοκολάτα προτιμούσε, ξέρουμε όμως ότι οι περισσότεροι αλκοολικοί δύσκολα αντιστέκονται στα γλυκά. Και ο Τζορτζ το έτσουζε πριν τους τσούξει στα γκολ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved