Νεϊμάρ, αυτά τα καραγκιοζιλίκια δε σου ταιριάζουν!

Κακομαθημένες συμπεριφορές στον χθεσινό αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Είσαι η πιο ακριβή μεταγραφή όλων των εποχών στο πιο ακριβό σπορ όλων των εποχών που διανύει την πιο ακριβή περίοδο της ιστορίας του. Έχεις μαγέψει στην Μπαρτσελόνα και τώρα σου δώσανε τα κλειδιά της πλέον ανερχόμενης ομάδας στην Ευρώπης, της Παρί Σεν Ζερμέν.

Σε λένε Νεϊμάρ και στον πρώτο αγώνα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ έχεις πάει με την ομάδα σου στη Σκωτία, στην σκληρή έδρα της Σέλτικ, και της έχει πετάξει 5 μπαλάκια για πλάκα. Απλά, κατά τη διάρκεια του αγώνα, ένας τίμιος 18χρονος πιτσιρικάς σε κυνηγάει μανιασμένος.

453e9e2759b8c8b2f7ebcadd8f724a6a

Ψιλοαρπάζεστε πάνω στο ματς και του την φυλάς. Κάνεις την απόλυτη γαιδουριά να μην δώσεις το χέρι στον Τόνι Ράλστον, μόνο και μόνο επειδή κοντράρατε κι ενώ εκείνος έρχεται τίμια να ανταλλάξετε χειραψία.

Του ψιθυρίζεις και κάτι «γαλλικά» (μάλλον) ενώ του κλείνεις ειρωνικά το μάτι. Είναι, δηλαδή, σαν να παίζετε στο προαύλιο τα παιδάκια της 6ης Δημοτικού με την 1η και εσύ να πουλάς μαγκιές και βεντετιλίκια.

Είναι, ουσιαστικά, όλα αυτά που σιχαινόμαστε στο μοντέρνο ποδόσφαιρο ρε Νεϊμάρ. Και μας πληγώνει πολύ να τα βλέπουμε από σένα. Γιατί είναι ενδείξεις κακομαθημένου σταρ που έχει αρχίσει να καβαλάει το καλάμι. Με μεγάλο κίνδυνο να γκρεμιστεί άσχημα πριν καν το καταλάβει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved