Κίνηση μεγάλου γυπαετού από τον Νεϊμάρ

Και μπράβο του!

Μας έσπασαν τα αρχίδια Μας τάραξαν στα δημοσιεύματα και στα ποσταρίσματα για την ενδεχόμενη μεταγραφή του όσο εμείς λιαζόμασταν στις παραλίες, πράγμα εν μέρει λογικό καθώς το deal ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Παρί έκανε τον Νεϊμάρ την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. 

Τα αφήνουμε πίσω μας αυτά κι εστιάζουμε σε κάτι πολύ πιο σημαντικό.

Κυκλοφόρησε, που λέτε, σήμερα στη σελίδα του Sport Bible στο Facebook ένα βιντεάκι που δείχνει ΙΣΩΣ την πιο ένδοξή του στιγμή με τη φανέλα (ακόμα) της Μπάρτσα. 

Προφανώς μετά από παιχνίδι με τη Ρεάλ, καθώς δίπλα του φιγουράρει περιχαρής ο Μαρσέλο, μια όμορφη παρουσία ζητάει από τους δύο παίκται να φωτογραφηθούν παρεάκι. Με κίνηση που μαθαίνεται μονάχα στην Ανωτάτη Φορτωτική, ο Νεϊμάρ δεν αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και όταν τα φλας παύουν, εκείνος γυρίζει στο νέτο και σκάει ντρίπλα ολκής:

Δολοφονικό βλέμμα σε φάση «σε τρώω αρκεί να πεις το ναι εδώ και τώρα» και στο καπάκι κλείσιμο ματιου like a boss. Μερακλής μεγάλος ο Τζούνιορ και η επαγγελματική του κίνηση αποκτά ακόμα μεγαλύτερο βάρος αν σκεφτείς ότι η κοπελιά δεν είναι όποια κι όποια, αλλά η Amanda Cerny, Playmate τον Οκτώβριο του 2011 για το Playboy και τεράστια σοσιαλμιντική περσόνα (μόνο στο Facebook η τύπισσα μετράει πάνω από 7.639.000 ακόλουθους).

ΥΓ: Μία τεράστια αγκαλιά στον Μαρσέλο που όταν γυρνάει προς την πλευρά της Amanda, εκείνη έχει γυρίσει ήδη προς τη μεριά του Νεϊμάρ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved