ΙΝΤΙΜΕ Ο Mike James πιστεύει ότι θα «σκότωνε» τον Σπανούλη σε 1on1. Εσύ;

Βέβαια πριν προλάβεις να σχολιάσεις, δες ακριβώς τα λόγια του.

Ο Mike James είναι και επίσημα ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague. Ο 33χρονος άσος της Μονακό που φέτος παίζει δυνατά για MVP της regular season, προσπέρασε τον Βασίλη Σπανούλη με τους 20 πόντους που σκόραρε κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, και πλέον μετράει 4,464 πόντους στη διοργάνωση.

 

 

Όπως ήταν λογικό, ο James ήταν το πρόσωπο της εβδομάδας στην Euroleague και δέχτηκε πολλές ερωτήσεις αναφορικά με τους αντιπάλους, τα κατορθώματά του, την πορεία του με τις ομάδες που έχει παίξει αλλά και για το πώς θα περίμενε να εξελιχθεί ένα μονό ανάμεσα σε εκείνον και τον Βασίλη Σπανούλη.

Η απάντησή του: «Ένας εναντίον ενός; Μάλλον θα τον… σκότωνα, αλλά δεν είναι επειδή είναι κακός ή κάτι τέτοιο. Νομίζω απλά ότι είμαι περισσότερο παίκτης 'ένας εναντίον ενός' και εκείνος έπαιζε πολύ καλά pick and roll. Όταν έπαιρνε τις αλλαγές έβρισκε χώρο για να πάρει τα σουτ. Το ένας εναντίον ενός είναι περισσότερο δικό μου στοιχείο. Δεν έπαιζε ένας εναντίον ενός, αυτό είναι κάτι που κάνω εγώ, οπότε αυτό είναι περισσότερο στοιχείο μου σε σχέση με εκείνον».

 

 

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague είπε την άποψή του, εσύ τι πιστεύεις;

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved