Ο Πρίντεζης αποδέχτηκε το «Μουστάκι Challenge»

Και τον αγαπήσαμε λίγο περισσότερο.

Τον Γιώργο Πρίντεζη τον αγαπάμε. Όχι μόνο γιατί πρόκειται για ένα από τα καλύτερα τεσσάρια της Ευρώπης (αν όχι το καλύτερο), αλλά κυρίως για τον χαρακτήρα του.

Ανεξάρτητα από τη φανέλα που υποστηρίζεις, δεν γίνεται να βλέπεις το συγκεκριμένο παλικάρι και να μην το χαίρεται η ψυχούλα σου, πώς να το κάνουμε; Μην τα πολυλέμε για την περιπτωσάρα του, τα έχουμε γράψει αναλυτικά άλλωστε στο παρελθόν

Στο ψηφιδωτό αυτό της συμπάθειας που έχει χτίσει με την παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια, ήρθε να προστεθεί σήμερα ένα ακόμα επαληθευτικό στοιχείο. 

Τούτο δω:  

 

#ioannisPapapetrou#dimitriosSkordisPhysiotherapy#youarethenext#otan#o#lazarospapadopoulos#denExeiTiNaKaneiStousPaxous#vol15

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgios Printezis (@pripripri15) στις


Όχι, δεν την είδε βαρύς κι ασήκωτος ρεμπέτης από το πουθενά (αν και θα μπορούσε, ως συντοπίτης του Βαμβακάρη). Απλά αποδέχτηκε την πρόκληση του Τσατσαρή για το Μουστάκι Challenge, ένα διαδικτυακό καλαμπούρι που έχουν σκαρφιστεί οι Έλληνες μπασκετμπολίστες (εν ενεργεία και μη) για να κάνουν το χειλάκι μας να γελάσει. Ρίξε μια ματιά στο Onsports.gr, που στα έχει όλα μαζεμένα. 

 

Ρε μήπως να το κρατήσω??? #unκωλώνable #challenge

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostas Tsartsaris (@kostastsartsaris12) στις

 

ΥΓ: Για την ιστορία, ο Πρίντεζης προκάλεσε με τη σειρά του τον Παπαπέτρου και τον φροντιστή της ομάδας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved