Αυτά παθαίνεις όταν δείχνεις κόκκινη κάρτα σε παίκτη του NFL

Ψυχολογικά ο διαιτητής. 

Ο Marshawn Lynch δεν είναι απλά ένας θρύλος του αμερικανικού football. Είναι μια προσωπικότητα που δεν θα την έλεγες ούτε συνηθισμένη, ούτε υποταγμένη στους κανόνες. Στους κανόνες κάθε είδους. Αυτό μπορεί να σας το πιστοποιήσουν και τα μεγάλα κεφάλια του NFL τα οποία συχνά-πυκνά έρχονται σε σύγκρουση με τον επιθετικό των Oakland Raiders που καθόλου δεν φημίζεται για την ενδοτικότητά του και τη συμμόρφωση με τα «πρέπει».

Σε έναν τέτοιον τύπο λοιπόν δεν βγάζεις κόκκινη κάρτα. Πόσο μάλλον όταν ο αγώνας στον οποίο συμμετέχει, είναι ένας αγώνας έξω από τα χωράφια του και συγκεκριμένα ποδοσφαιρικός που λαμβάνει χώρα για φιλανθρωπικό σκοπό. 

Ένας τέτοιος διεξήχθη πριν από μερικά 24ωρα κι ο Lynch μπήκε ως αλλαγή βλέποντας το γήπεδο να σηκώνεται όρθιο για να αποθεώσει τον Lynch, o οποίος εντελώς χαλαρός και φορώντας παντόφλες (ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΔΙΑΟΛΕ!) έτρεξε χαλαρά ως τη σέντρα. Ο διαιτητής σφύριξε και ο Lynch ξεκίνησε μαζί με έναν συμπαίκτη του να διασχίζουν το γήπεδο με πορεία προς το αντίπαλο τέρμα. Πήρε την ασίστ στο ύψος της μεγάλης περιοχής κι έκανε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα: έπιασε τη μπάλα με τα χέρια και μπήκε μαζί της μέσα στο τέρμα

Έξαλλοι οι πανηγυρισμοί, αλλά ο διαιτητής -ο οποίος πρέπει να έχει κάνει 6χρονη θητεία απουσιολόγου στα μαθητικά του χρόνια- θεώρησε σωστό να ακολουθήσει το πνεύμα των κανονισμών και να δείξει κόκκινη κάρτα στον Lynch. Η αντίδραση του τελευταίου επική και σε φάση «τσου ρε διαιτητάκο!».

Απολαύστε!

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved