Instagram Βγήκε τελευταίος λόγω «οφσάιντ» ψηλά στο σορτσάκι

Ο μακρύς ανδρισμός δεν έδωσε πρώτη θέση ποτέ σε κανέναν και ο Ιταλός αθλητής το βίωσε με τον πιο σκληρό τρόπο.

Συνήθως σε έναν αγώνα ταχύτητας ο μεγάλος σου αντίπαλος είναι οι αντίπαλοι δρομείς, άντε και ο καιρός που θα αντιμετωπίσεις αν πρόκεται για ανοιχτό στίβο. Σίγουρα πάντως ο ανδρισμός δεν ήταν ποτέ εμπόδιο σε κανέναν, μέχρι τουλάχιστον να δούμε την κούρσα της (αυτό)καταστροφής του δεκαθλητή, Alberto Nonino.

Όταν μας προδίδει ο ανδρισμός μας συνήθως έχει να κάνει με το σεξ, εκεί όπου το περιμένεις πως και πώς να γίνει, με το ταίρι είστε έτοιμη να αρχίσετε τη διαδικασία της πράξης αλλά αυτός εκεί κάτω δεν κάνει με τίποτα «κούκου». Δεν ξέρουμε αν έχει συμβεί στον μικρό Alberto κάτι ανάλογο αλλά σίγουρα συμπάσχουμε.

 

Σε όλους μας έχει συμβεί άλλωστε.

Πού να ήξερε όμως τι τον περιμένει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-20 του Σαντιάγο ντε Κάλι της Κολομβίας στον άθλημα 400 μέτρων του δεκάθλου.

 

Τι και αν είχε ξεκινήσει καλά;

Ο δύστυχος Ιταλός «γκάζωσε» αλλά το έβλεπες από το τρέξιμό του ότι κάτι δεν πάει καλά, καθώς αντί να έχει τα χέρια του σε θέση τρεξίματος εκείνος έβαζε συχνά-πυκνά το δεξί στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων. Το έκανε μία, το έκανε δύο, το έκανε πολλές και σε βεβαιώνουμε ο λόγος δεν ήταν κάποια hot συναθλήτρια που βρισκόταν στο πλάι, αλλά όπως είπε και ο speaker «το πέος του βγήκε στο πλάι του κολάν και έπρεπε να το κρατάει καθώς τον εμπόδιζε να τρέξει». Και τελικώς βγήκε τελευταίος. 

Δεν χρειάζεται να σχολιάσουμε κάτι για το συγκεκριμένο γεγονός, παρά μόνο συμπόνοια για τον νεαρό αθλητή. Ίσως τον πρώτο που προδόθηκε κατά τη διάρκεια αγώνα λόγω του ανδρισμού του. 

Και μετά σου λένε ότι όσο μεγαλύτερο ανδρισμό διαθέτεις, τόσο το καλύτερο.  

Alberto Nonino Penis


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved