Οι αγώνες που δεν πρέπει να χάσουν οι λάτρεις του μπάσκετ αυτό το χειμώνα

Τα δημοφιλή τουρνουά που θα απολαύσουμε στις οθόνες μας με ένα «κλικ»

Μπορεί την περασμένη σεζόν να στερηθήκαμε, μεταξύ άλλων, σε έναν βαθμό και την αγάπη μας για το μπάσκετ, ωστόσο, πλέον η απόλαυση μοναδικού μπασκετικού θεάματος στο παρκέ των καναλιών, επιστρέφει για να δώσει νόημα στην καθημερινότητά μας. Εμείς το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να προσκαλέσουμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να καθίσουμε αναπαυτικά στον καναπέ μας και να απολαύσουμε μοναδικά τουρνουά μπάσκετ.

Τα καλά νέα είναι ότι για εμάς που δεν θέλουμε να χάνουμε κανέναν αγώνα μπάσκετ και να κερδίζουμε σε όλα τα προγνωστικά, υπάρχει η λύση καθώς φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να πανηγυρίσουμε για κάθε πόντο, που θα οδηγήσει την αγαπημένη μας ομάδα ένα «βήμα» πιο κοντά στην κορυφή, όπου και αν βρισκόμαστε, χάρη στην EON, τη νέα, καινοτόμα πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης της Nova, που προσφέρει έναν σύγχρονο τρόπο θέασης, με αποκλειστικό αθλητικό περιεχόμενο.

Κάπως έτσι, η απόλυτη εμπειρία του streaming, μετατρέπεται σε trend, δίνοντάς μας την ευκαιρία να μην χάνουμε λεπτό από την μπασκετική δράση που θέλουμε και να απολαμβάνουμε επί των οθονών μας, ποιοτικό θέαμα 24 ώρες το 24ωρο και συγκεκριμένα, επικές αθλητικές διοργανώσεις. Ιδού, λοιπόν, οι αγώνες που δεν πρέπει να χάσουμε αυτό το φθινόπωρο, αν είμαστε λάτρεις του μπάσκετ.

Δημοφιλή τουρνουά μπάσκετ με ένα «κλικ»

Αυτή τη σεζόν το «ραντεβού» των φιλάθλων του μπάσκετ, θα ανανεώνεται σε κάθε δυνατή ευκαιρία, ενώ ήδη από τις επόμενες ημέρες περιμένουμε μερικούς πολύ «δυνατούς» αγώνες στην πλατφόρμα EON της Nova. Πιο αναλυτικά, το «μενού» έχει Euroleague, όπου την Πέμπτη 9/12 στις 20.00 θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα Ερυθρός Αστέρας-Ολυμπιακός, ενώ την επόμενη μέρα, την Παρασκευή 10/12, η Μπαρτσελόνα θα αναμετρηθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης στις 22.00, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Άλμπα Βερολίνου στις 21.00, ενώ στις 20.00 θα παρακολουθήσουμε τη Ζαλγκίρις Κάουνας να «τα βάζει» με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Αν αναλογιστούμε και τις μοναδικές δυνατότητες που προσφέρουν τα κανάλια της νέας πλατφόρμας ΕΟΝ από τη Nova, που φέρνουν πλούσιο, αθλητικό περιεχόμενο με περισσότερους από 3.000 live αγώνες σε πάνω από 40 κορυφαίες διοργανώσεις και τουρνουά ποδοσφαίρου, μπάσκετ, τένις, γκολφ, βόλεϊ, ποδηλασίας και πολλά άλλα, για να απολαμβάνει ο τηλεθεατής τις καλύτερες ομάδες και αθλητές από όλο τον κόσμο, τότε η επιλογή είναι «μονόδρομος».

Συγκεκριμένα, στην EON θα παρακολουθήσουμε, μεταξύ άλλων, το επόμενο διάστημα την Ευρωλίγκα, το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, διοργανώσεις FIBA, το NCAA και τον Προμηθέα Πάτρας στο Eurocup, δηλαδή αθλητικά events που σίγουρα θα δημιουργήσουν στιγμές συγκίνησης και αδρεναλίνης και θα μας μεταφέρουν νοητά στις κερκίδες των γηπέδων. Η Nova, λοιπόν, προσφέρει για άλλη μια φορά τον πιο σύγχρονο τρόπο να παρακολουθήσουμε το αγαπημένο μας τηλεοπτικό περιεχόμενο, φέρνοντας μία νέα εποχή στην τηλεόραση, μέσω της EON. Πλέον, η εμπειρία της θέασης κάθε μοναδικού αγώνα, πηγαίνει σε άλλο, πιο αναβαθμισμένο επίπεδο, χάρη στην ευκολία χρήσης της νέας πλατφόρμας και τις εξελιγμένες λειτουργίες της.

Aρκεί να περιηγηθούμε στο ΕΟΝ sports mode, μέσω του οποίου μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε live στατιστικά κατά τη διάρκεια προβολής αγώνων άμεσα και εύκολα. Παράλληλα, με τη λειτουργία Catch up 7 ημερών, έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τον αγαπημένο μας αγώνα που δεν προλάβαμε να δούμε live, από οποιαδήποτε συσκευή, δηλαδή είτε από την τηλεόραση, είτε από το tablet, το smartphone, το PC ή το laptop μας.

Δεν χρειάζονται δεύτερες σκέψεις για να βάλουμε «τέλος» στην ανυπομονησία, λοιπόν, αφού η ώρα για να δούμε τον αγαπημένο μας παίκτη να βάζει τρίποντο και να εκτοξεύει το σασπένς στα ύψη, έφτασε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να δώσουμε το πιο δυνατό μας χειροκρότημα, πριν από κάθε αγώνα και να βρούμε το πρόγραμμα που θα ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις μας. Το σίγουρο είναι πως με την EON, η Nova συστήνει ξανά τη συνδρομητική τηλεόραση στην Ελλάδα, μετατρέποντάς τη σε μία εμπειρία, που αναβαθμίζει τις καθημερινές μας στιγμές.

#TurnYourEONTV #newNOVA #Nova #everywhereNOVA #EONTV

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved