Όταν οι Martin και Charlie Sheen έκαναν double team στον Jordan

Μια φορά και ένα καιρό ο Michael Jordan προκάλεσε σε 2 on 1 μπάσκετ την οικογένεια Sheen.

Το πρώτο πράγμα που θα αναρωτιέσαι και δίκαια μόλις διάβασες τον τίτλο είναι «αν υπάρχει κάποιο βιντεάκι από το συγκεκριμένο παιχνίδι;» καθώς άλλο να στο περιγράφουμε και άλλο να το βλέπεις. Ακόμα και αν το συγκεκριμένο 2 on 1 πραγματοποιήθηκε στο μακρινό 1987, διαθέτει ντοκουμέντα και μάλιστα απολαυστικά.

Τώρα λοιπόν που σου έφυγε η αγωνία, ας ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία του συγκεκριμένου ντέρμπι μπάσκετ. Αυτού του Michael Jordan εναντίον των Martin και Charlie Sheen.

 

 

Πώς προέκυψαν το Sheens vs GOAT;

Ποτέ άλλοτε ένα handicap ματς, όπως το 2 εναντίον 1 δεν είχε αυτόν που παίζει μόνος ως φαβορί για τη νίκη, ωστόσο ποιος να τολμήσει να ποντάρει κόντρα στον κορυφαίο όλων των εποχών στο μπάσκετ, ακόμα και αν παίζει ολόκληρη ομάδα εναντίον του; Και το καλύτερο, ακόμα και αν έχει δηλώσει ότι το παιχνίδι που τελειώνει στους 10 πόντους, ξεκινάει με σκορ 5-0 υπέρ των αντιπάλων.

Ο 24χρονος τότε Michael Jordan λοιπόν, σε μια περίοδο που είχε μπει με τα μπούνια στο ΝΒΑ αλλά ακόμα δεν είχε αποκτήσει τη νοοτροπία του νικητή, προκάλεσε τον πρωταγωνιστή της ταινίας-σταθμού για την Αμερική, «Apocalypse Now», Martin Sheen δίνοντάς του την ευκαιρία να έχει μαζί του τον ανερχόμενο τότε ηθοποιό και γιο του, Charlie.

 

 

Ο μετέπειτα Charlie Harper στο «Two and a Half Men», ή αλλιώς ο τύπος που τα είχε όλα αλλά λόγω των εσωτερικών του δαιμόνων έβγαλε μόνος τα μάτια του, είχε μόλις γυρίσει την πρώτη του μεγάλη επιτυχία με το «Platoon» και πολλοί από τότε έχουν συνδέσει το συγκεκριμένο μονό ως την αφετηρία προς τη δόξα τόσο για εκείνον, όσο και για τον Jordan.

Πατέρας και υιός Sheen τα έδωσαν όλα, από την άλλη ο Jordan έκανε χαβαλέ μεν, ωστόσο παρακολουθώντας τη δίψα και την μανία που είχε για τη νίκη είναι δεδομένο ότι η νύχτα εκείνη ακόμα στριφογυρίζει στο κεφάλι του. Πέρα από το μονό, ο Jordan έπρεπε να κερδίσει τους αντιπάλους του και σε ένα διαγωνισμό 20 βολών. Όπως καταλαβαίνεις και εκεί είχε περιορισμό και μάλιστα σοβαρό, καθώς έπρεπε να σουτάρει δίχως να βλέπει.

Το πόσες βολές πέτυχε και πόσο βγήκε το σκορ απέναντι στους Sheens μπορείς να το απολαύσεις στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Jordan vs Martin & Charlie Sheen


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved