Όλοι φοβούνται όταν ο Mike Tyson φορά τα γάντια του

Ένα βίντεο από την προπόνηση του ήταν αρκετό για να κλειστούμε -ξανά- στο σπίτι μας.

Τι και αν έχει πατήσει τα 53 χρόνια ζωής; Ο Mike Tyson ήταν και παραμένει ένας από τους πιο τρομακτικούς πυγμάχους που είδαμε ποτέ και γιατί το να αφήνεις τα γάντια σου μια γωνιά όταν αποσύρεσαι δεν είναι εύκολο, συνεχίζει να τα φορά και να προπονείται. Αυτή τη φορά, στο πλαίσιο της προώθησης της ταινίας Bad Boys For Life, μας απέδειξε και ο ίδιος πως παραμένει ένα κακό παιδί.

Αυτό το βίντεο έγινε μέσα σε μικρό χρονικό viral και «κούμπωσε» με τα λόγια του προπονητή και φίλου του Mike Tayson, Rafael Cordeiro. «Έχει την ίδια ταχύτητα και δύναμη με άτομα 21 ή 22 χρονών. Δουλεύουμε 3 συνεχόμενες εβδομάδες. Μπορεί να είναι 53 χρονών αλλά όταν συγκεντρωθεί, το σώμα του μέσα στο ρινγκ αλλάζει».

Σε αυτό το βίντεο ο Mike Tyson ξεχνάει την ηλικία του

Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Cordeiro υποστηρίζει πως ο Tyson θα μπορούσε να κάνει την μεγάλη επιστροφή στο ρινγκ. «Δεν είναι αστείο» δήλωσε και αποκάλυψε πως σύντομα θα υπάρξουν και άλλα βίντεο που δείχνουν περισσότερη δύναμη και περισσότερη ταχύτητα. Αυτή δεν είναι η μόνη φορά που προκαλεί το ίντερνετ. Το 2019, με ένα βίντεο στο Twitter, έκανε γνωστό πως μοιραζόταν μερικές κινήσεις με τον Justin Gaetthje, αθλητή του UFC.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved