To DUO βραβεύεται ως Brand of the Year στα Effie Awards Hellas

Με 5 κορυφαίες βραβεύσεις, το DUO σάρωσε τα φετινά Effie Awards Hellas «σηκώνοντας» ακόμα υψηλότερα… τον πήχη!

Πολλαπλές και κορυφαίες διακρίσεις κατέκτησε στα φετινά Effie Awards Hellas η καμπάνια “Love Academy by DUO”, χαρίζοντας στη μάρκα 2 από τα κορυφαία βραβεία της διοργάνωσης, Brand of the Year και Client of the Year, 2 χρυσά Effies στις κατηγορίες Branded Content και Youth Marketing και 1 αργυρό Effie στην κατηγορία Social Good / Brands.

Πρόκειται για 5 εξαιρετικά σημαντικές διακρίσεις για το DUO στα Effie Awards, έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους θεσμούς διεθνώς στο χώρο του marketing και της επικοινωνίας, που επιβραβεύουν το επιτυχημένο μείγμα δημιουργικότητας, στρατηγικής και αποτελεσματικότητας σε μία καμπάνια.

Ειδικότερα, η ανάδειξη του DUO ως Brand of the Year αποτελεί την επισφράγιση των προσπαθειών της μάρκας να διατηρεί μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό της, μέσω της έξυπνης και στρατηγικής επικοινωνίας. Επιπλέον, επιβεβαιώνει ότι το DUO έχει κατακτήσει μία περίοπτη θέση στη συνείδηση τόσο των καταναλωτών, όσο και των επαγγελματιών του χώρου του marketing.

Όλες αυτές οι διακρίσεις είναι εξαιρετικά σημαντικές για το DUO, ειδικότερα οι βραβεύσεις στις κατηγορίες Youth Marketing & Branded Content, καθώς αποτελούν μία επιβεβαίωση ότι η μάρκα έχει «πιάσει» τον παλμό του κοινού και μιλάει κατευθείαν στην «καρδιά» του. Επιπλέον, το βραβείο Social Good / Brands επιβεβαίωσε την στρατηγική επιλογή του DUO να συνδυάσει την εκπαίδευση των νέων γύρω από το ασφαλές σεξ με την συνολική επικοινωνία του brand, με τρόπο απλό, νεανικό και catchy για το κοινό.

Η καμπάνια του Love Academy by DUO δημιουργήθηκε και φέρει την υπογραφή της εταιρείας 4wise monkeys, διαφημιστικού συνεργάτη του DUO, οι οποίοι παρέλαβαν την αρχική ιδέα και την «απογείωσαν», κερδίζοντας έτσι ουσιαστικά τις 5 αυτές σημαντικές διακρίσεις. Η δύναμη της ιδέας, σε συνδυασμό με την χάραξη μίας εμπνευσμένης στρατηγικής οδήγησαν στο σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας καμπάνιας με εξαιρετική απήχηση, που συνεχίζεται δυναμικά!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved