Τώρα ΟΛΟΙ έχουν πιο πυκνά μαλλιά!

Οι μικροΐνες πύκνωσης μαλλιών KMax Milano γιορτάζουν φέτος τα 15 χρόνια επιτυχίας τους στην παγκόσμια αγορά με τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ συσκευασίες μικροϊνών που έγιναν ποτέ!

Όλα αυτά τα χρόνια, εκατομμύρια άνδρες & γυναίκες, σε όλο το κόσμο, εμπιστεύονται το KMax Milano και απολαμβάνουν ξανά πλούσια νεανικά μαλλιά Οι μικροΐνες πύκνωσης μαλλιών KMax Milano, καλύπτουν άμεσα τα αραιά, αδύναμα και λεπτά μαλλιά, χαρίζοντας ένα πλούσιο και πυκνό αποτέλεσμα.

 

BLACKf kmax before after 1Ben white

 

Με αφορμή τα 15 χρόνια κυκλοφορίας του KMax στην παγκόσμια αγορά, οι μικροΐνες KMax Milano (https://kmax.gr/ti-einai-to-kmax/) απο 100% φυσική κερατίνη μεγαλώνουν σε ποσότητα, διατηρώντας όμως την ίδια τιμή!

Οι συσκευασίες των μικροϊνών είναι οι μεγαλύτερες παγκοσμίως, αφού περιέχουν τα περισσότερα γραμμάρια, από οποιαδήποτε άλλη μικροΐνα, στα ανάλογα μεγέθη.

 

Copy of insta black product

 

Η νέα σειρά ΚΜax Milano Black Edition στις μικροΐνες προσφέρει:

  • Περισσότερα γραμμάρια μικροϊνών στις συσκευασίες travel, regular & economy, στην ΙΔΙΑ ΤΙΜΗ. Πλέον οι μικροΐνες KMax Concealing Hair Fibers έχουν τις μεγαλύτερες συσκευασίες μικροϊνών παγκοσμίως,
  • Νέο καπάκι με 164 οπές σε ακτινωτή διάταξη για ελεγχόμενη ροή των μικροϊνών για μεγαλύτερη οικονομία και για ασύγκριτα τέλεια και ομοιόμορφη εφαρμογή και
  • Νέες συσκευασίες υπέρ-ανθεκτικές στη συχνή χρήση με ειδική επένδυση ώστε να μην «κολλάνε» οι μικροΐνες μεταξύ τους, ενώ εξασφαλίζουν την τέλεια ροή των μικροϊνών κατά την εφαρμογή χωρίς απώλειες.

Η νέα regular ΚΜax Milano Black Edition συσκευασία περιέχει 15gr και διαρκεί έως και 70 χρήσεις, σε σχέση με την παλιά συσκευασία που περιείχε 12,5gr και διαρκούσε έως 60 χρήσεις.

Η economy συσκευασία περιέχει 32gr και διαρκεί έως και 160 χρήσεις, σε σύγκριση με την παλιά συσκευασία που περιείχε 27,5gr και διαρκούσε έως 150 χρήσεις.

Η travel συσκευασία πλέον περιέχει 5gr και διαρκεί έως και 15 χρήσεις, σε σύγκριση με την παλιά συσκευασία που περιείχε 3gr και διαρκούσε έως 10 χρήσεις .

ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΚΡΟΪΝΑ ΠΥΚΝΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ από φυσική κερατίνη δεν κυκλοφορεί στην αγορά παγκοσμίως σε αυτές τις ποσότητες και σε αυτές τις τιμές. Είναι πραγματικά η καλύτερη επιλογή «value for money» που μπορείτε να κάνετε για τα μαλλιά σας με την σιγουριά που σας προσφέρει τόσα χρόνια η εταιρεία Dermamed - η αποκλειστική αντιπρόσωπος των προϊόντων KMax Milano - που τόσα χρόνια εμπιστεύεστε γιατί σας φέρνει κοντά σας ότι πιο καινοτόμο, τέλειο και πάνω απ’ όλα ασφαλές για τα μαλλιά σας.

 

Αντίγρ. του 55. collage A thicker fuller head of hair in 30 allmodels

 

Το KMax Milano έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανδρών και γυναικών με αραιά, λεπτά ή αδύναμα μαλλιά, χαρίζοντάς τους άμεσα και φυσικά, εντυπωσιακή πυκνότητα μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα!

Αποτελείται από μικροΐνες 100% φυσικής κερατίνης υψηλής ποιότητας, χωρίς καθόλου χημικά πρόσθετα. Διατίθεται σε 9 φυσικές αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα σε κάθε τύπο μαλλιών και δεν φεύγει με τον αέρα, τον ιδρώτα ή το χάδι. Αναμιγνύεται απόλυτα με τα δικά σας μαλλιά και κανείς ποτέ δεν θα καταλάβει ότι το χρησιμοποιείτε, όσο κοντά κι αν έρθει.

 

iPiccy collagelllll

 

Τα προϊόντα KMax Milano παρασκευάζονται και συσκευάζονται εξ’ ολοκλήρου στην Ιταλία. Όλα τα προϊόντα KMax Milano φέρουν τη σήμανση CPNP της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ασφαλή παραγωγή και κυκλοφορία καλλυντικών προϊόντων

Δείτε όλη την ανανεωμένη σειρά Black Edition των προϊόντων KMax Milano και αποκτήστε το δικό σας προϊόν KMax ηλεκτρονικά, στο kmax.gr ή τηλεφωνικά, καλώντας όλο το 24ωρο στο 210-8056000.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved