H Fischer στηρίζει τον κινηματογράφο και με ανοιχτό ουρανό!

Απόλαυσε ταινία με μια παγωμένη μπύρα.

H Fischer πιστή στον τίτλο της ως η πιο σινεφίλ μπύρα, το φετινό καλοκαίρι στηρίζει το σινεμά αγκαλιάζοντας τους θερινούς κινηματογράφους. Για πρώτη φορά, επτά επιλεγμένοι θερινοί κινηματογράφοι-ορόσημα θα δίνουν την ευκαιρία στους θεατές να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες, μαζί με μία παγωμένη Fischer.

Τα τελευταία χρόνια η Fischer διακρίνεται για τις στρατηγικές συνέργειές της με σημαντικούς εγχώριους θεσμούς της 7ης Τέχνης, όπως τα Φεστιβάλ Κινηματογράφου & Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης και το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου, ως Χορηγός των Βραβείων Κοινού. Το καλοκαίρι του 2018 ανοίγει μία νέα σελίδα, στηρίζοντας το σινεμά μέσα από την παρουσία της σε 7 επιλεγμένους θερινούς κινηματογράφους. Συγκεκριμένα, στους Cine Paris στην Πλάκα στην σκιά του βράχου της Ακρόπολης, Cine Δεξαμενή στους πρόποδες του Λυκαβηττού, Μπομπονιέρα στην Κηφισιά, στο καταπράσινο Σινέ Φιλοθέη, στο παραλιακό Cine Φλοίσβος και στο διατηρητέο Αμαρυλλίς, οι σινεφίλ θα μπορούν να απολαμβάνουν τις ταινίες της επιλογής τους μαζί με μία παγωμένη Fischer.

Το πρώτο καλοκαιρινό ραντεβού δόθηκε στο νέο κινηματογράφο Αριάν στην Γλυφάδα, τα εγκαίνια του οποίου πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Πέμπτη 14/6. Πλήθος κόσμου συνέρρευσε για να απολαύσει με τη συνοδεία παγωμένης Fischer, σε avant premiere, την εξαιρετική ταινία "Που θα κοιμηθείς απόψε" της Αλεξάνδρας Λεκλέρ.

Φέτος το καλοκαίρι, η Fischer και το σινεμά πάνε μαζί, για μοναδικές βραδιές απόλαυσης κάτω από τον Αττικό ουρανό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved