Η Guinness γιορτάζει την ημέρα του Αγίου Πατρικίου στις 17 Μαρτίου

Πάνω από 200 εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη τη χώρα.

12 Μαρτίου 2018.. Λίγες μόνο μέρες έμειναν για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου (St. Patrick’s Day), την ημέρα που η Ιρλανδία και οι Ιρλανδοί όλου του κόσμου, από το Δουβλίνο έως τις ΗΠΑ και από το Σίδνευ έως τη Λίμα γιορτάζουν φορώντας πράσινα μαζί με φίλους και αγαπημένους! Μαζί τους και όλοι όσοι ενστερνίζονται αυτά που η μέρα πρεσβεύει, υψώνοντας ψηλά τα ποτήρια και γιορτάζοντας τη φιλία και τις στιγμές χαράς που ενώνουν την παρέα.

Στην Ελλάδα, το Σαββατοκύριακο 16-18 Μαρτίου διοργανώνονται πάνω από 200 εκδηλώσεις και πάρτι σε όλη την επικράτεια, αριθμός ρεκόρ για την χώρα μας. Μπείτε στην σελίδα της Guinness στο Facebook για να ανακαλύψετε το πάρτι που πραγματοποιείται δίπλα σας, ίσως και στο αγαπημένο σας στέκι, και επισκεφτείτε το με την παρέα σας παίρνοντας μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις που θα φέρουν την σφραγίδα της Guinness https://www.facebook.com/GuinnessGreece/.

Η διευθύντρια προϊόντος  της Guinness στην Ελλάδα, Σοφία Μαυραντζούλη δήλωσε: «Η Guinness δεν βρίσκεται τυχαία στο επίκεντρο των παγκόσμιων εορτασμών για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, δεδομένου ότι είναι η αγαπημένη μπίρα των Ιρλανδών αλλά και η No1 μαύρη μπίρα στον κόσμο! Χρόνο με το χρόνο οι Έλληνες αγκαλιάζουν αυτή τη γιορτή, ανακαλύπτοντας τα κοινά σημεία στην κουλτούρα της Ιρλανδίας και της Ελλάδας. Από την πλευρά μας θέλουμε να ενισχύσουμε αυτή τη σύνδεση διοργανώνοντας σε όλη την Ελλάδα πάνω από 200 εκδηλώσεις και πάρτι, με στόχο να υπάρχει τουλάχιστον μια εκδήλωση για την ημέρα του Αγίου Πατρικίου δίπλα στον καθένα».

Από το 1759, όταν ο Arthur Guinness υπέγραψε το μισθωτήριο διάρκειας 9.000 χρόνων για το St. James’s Gate Brewery στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας, έως και σήμερα, η Guinness έχει μείνει πιστή στο όραμά της να παράγει μια ξεχωριστή μπίρα, εξαιρετικής ποιότητας, κινητοποιημένη από ένα πνεύμα καινοτομίας. Σε όλα τα στάδια της παραγωγής, ο αγώνας για την τελειότητα είναι συνεχής. Πλούσια και κρεμώδης, με ένα ξεχωριστό ρουμπινί σχεδόν μαύρο χρώμα και χαρακτηριστικό βελούδινο αφρό, η Guinness Draught είναι η Guinness μπίρα με τις υψηλότερες πωλήσεις και το παραδοσιακό ποτό της ημέρας του Αγίου Πατρικίου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved