H premium Belvedere Vodka πρωταγωνιστεί στο λαμπερό party του Cj Jeff

Για τη 19χρονη πορεία του στα εγχώρια decks.

Η Belvedere, η super premium βότκα από την Πολωνία που δημιουργείται από την κορυφαία Dankowskie Diamond σίκαλη και έχει συνδεθεί με τις πιο ξεχωριστές στιγμές διασκέδασης, θα δώσει το παρόν σε ένα από τα πιο αστραφτερά party της χρονιάς που θα φιλοξενήσει το μακροβιότερο υπόγειο night spot της αθηναϊκής clubbing σκηνής.

Το Σάββατο 10 Μαρτίου, ο κορυφαίος DJ θα υποδεχτεί τους πιο ξεχωριστούς φίλους και συνεργάτες του σε ένα απόλυτα εορταστικό σκηνικό που θα στηθεί στο «Ypoga»,  για  να γιορτάσει την πολυετή πορεία του σe εκείνα τα decks τα οποία καθιέρωσαν τα μεγαλύτερο house party της πόλης με πρωταγωνιστή τον ίδιο και φιλοξένησαν κατά καιρούς τους πιο γνωστούς και ανερχόμενους DJ της αθηναϊκής και διεθνούς house σκηνής.

sss

Το γιορτινό feeling του απόλυτου meeting point των clubbers που έχει επαναπροσδιορίσει τη νυχτερινή ζωή της Αθήνας θα συνοδεύσουν εμβληματικές bespoke φιάλες Belvedere των 1,75L με πρωτοποριακή

τεχνολογία led που φέρουν το όνομα του δημοφιλούς night spot. Ψυχεδελικές νότες και η Belvedere Vodka, θα προσδώσουν στο λαμπερό πάρτι τη λάμψη που του αρμόζει, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι η εκλεκτή βότκα γνωρίζει πολύ καλά πως να συνοδεύει αξέχαστες εμπειρίες.

sssss

Eλάτε πιο κοντά στο πνεύμα των πραγματικών parties, πάντα συντροφιά με την premium Belvedere Vodka και τις μοναδικές Belvedere Bespoke φιάλες!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved