Αυτή την Τσικνοπέμπτη, συνόδεψέ τη με κρασί από τα Ελληνικά Κελλάρια Οίνων

Μοναδικές ετικέτες από την πιο πλούσια γκάμα της αγοράς.

Τα συστατικά ενός επιτυχημένου τραπεζιού για την πολυαναμενόμενη Τσικνοπέμπτη δεν είναι άλλα από καλή παρέα, εκλεκτά κρεατικά εδέσματα και εξαιρετικής ποιότητας κρασί. Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, σας προτείνει κρασιά από την πλούσια γκάμα της που θα συνοδεύσουν ιδανικά όλα τα στοιχεία που κάνουν το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης – αλλά και κάθε τραπέζι - πετυχημένο!

Κι επειδή το κόκκινο κρασί έχει την τιμητική του λόγω ημέρας, ιδανικό σύντροφο για τις ψητές λιχουδιές σας θα αποτελέσει το Αγιωργίτικο της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια. Πρόκειται για ένα ερυθρό ξηρό κρασί από την περιοχή της Νεμέας με πλούσιο άρωμα, βελούδινη, γεμάτη γεύση και λαμπερό ρουμπινί χρώμα. Ο τέλειος συνοδός για κόκκινα κρέατα, αλλά και κόκκινες πικάντικες σάλτσες.

Εναλλακτικά, εάν επιθυμείτε μία πιο μεστή γεύση επιλέξτε το Cabernet Sauvignon Μελισσόμαντρα, Καλλιγά. Ένα κρασί ερυθρό ξηρό με πλούσια τα χαρακτηριστικά αρώματα της ποικιλίας του Cabernet Sauvignon, που του χαρίζουν ένα βαθυκόκκινο, πορφυρό χρώμα. Η πλούσια και γεμάτη γεύση του δίνει μία απολαυστική επίγευση με τόνους βανίλιας. Συνδυάζεται άριστα με κρεατικά στη σχάρα, καθώς και κάθε πιάτο με κόκκινες σάλτσες.

Τέλος, για εσάς που αγαπάτε τις πιο λεπτές γεύσεις και θα επιλέξετε καλοψημένα λευκά κρέατα για την ημέρα της Τσικονοπέμπτης, η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων σας προτείνει το Μοσχοφίλερο Μαντινείας, της σειράς Ποικιλιακά Λουλούδια, ένα λευκό ξηρό κρασί, με ανοιχτόχρωμο, λαμπερό χρώμα. Το εκλεπτυσμένο άρωμα εσπεριδοειδών και η απαλή φρουτώδης γεύση της ποικιλίας, παντρεύονται άριστα με κάθε λογής λευκό κρέας.

Η Τσικνοπέμπτη προσφέρεται για να απολαύσουμε καλό, ποιοτικό κρασί, καλό κρέας, και πάνω απ’ όλα να περάσουμε καλά. Η Ελληνικά Κελλάρια Οίνων, εγγυάται την απόλαυση της βραδιάς από όλη την παρέα, όποιο από τα εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης κρασιά της κι αν επιλέξετε!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved