«Σωστή χρήση Προφυλακτικού για υπεύθυνη απογείωση»

Η νέα καμπάνια ενημέρωσης για την σωστή χρήση των προφυλακτικών από το DUO και το Κέντρο Ζωής.

Με στόχο την περαιτέρω επένδυση στην σεξουαλική εκπαίδευση των νέων, το DUO εγκαινίασε πρόσφατα μία νέα συνεργασία με το Κέντρο Ζωής, την πρώτη Οργάνωση που στηρίζει τους ανθρώπους που ζουν με HIV. Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, βρίσκεται ήδη στον αέρα το video της νέας καμπάνιας με τίτλο  «Σωστή χρήση Προφυλακτικού για… υπεύθυνη απογείωση».

Με επίκεντρο τους νέους και την υπεύθυνη ενημέρωσή τους για θέματα που σχετίζονται με την πρόληψη και την εκπαίδευση γύρω από το sex, το DUO και το Κέντρο Ζωής «μιλούν» στην κρίσιμη ηλιακή ομάδα των εφήβων και των νέων με φιλικό και χιουμοριστικό τρόπο, παρουσιάζοντάς τους το σωστό τρόπο χρήσης του προφυλακτικού.

Η σωστή και υπεύθυνη πληροφόρηση των νέων σε μία εποχή που η έναρξη της σεξουαλικής ζωής γίνεται σε μικρή ηλικία, με αποτέλεσμα να υπάρχει ελλιπής γνώση για τη χρήση προφυλακτικού, αποκτά ακόμα σημαντικότερη αξία. Το Κέντρο Ζωής,  στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας του για ολοκληρωμένη ενημέρωση του γενικού πληθυσμού σχετικά με τον HIV και το AIDS, παρουσιάζει τη νέα αυτά καμπάνια ευαισθητοποίησης με την υποστήριξη του DUO. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, το DUO ενισχύει την προσπάθειά του να βρίσκεται δίπλα στους νέους και μιλώντας στη γλώσσα τους να τους ενημερώνει υπεύθυνα για τη σημασία της προφύλαξης στο σεξ.

Η καμπάνια βρίσκεται ήδη στον αέρα και μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved