Έρχεται το Fifa 18, μάθε πώς θα το αποκτήσεις πρώτος

Χαράς ευαγγέλια για τους απανταχού gamers.

Μερικές ώρες έμειναν για να κατεβάσουμε ρολά, να κλείσουμε παντζούρια και να φωνάξουμε τους κολλητούς στο σπίτι. Το Fifa 18 κυκλοφορεί αύριο με εξώφυλλο τον Κριστιάνο Ρονάλντο –δίκαιο και σωστό.

Για τους 30άρηδες ο τίτλος του Fifa είναι συνυφασμένος με την εφηβεία μας. Μεγάλωνε και εξελισσόταν μαζί με εμάς. Και όταν κάπου στα μέσα τον 00s είχε απαξιωθεί κάπως και έδειχνε ότι δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ανταγωνισμό, εμείς πάντα ελπίζαμε ότι θα επανερχόταν δυναμικά.

Εδώ και μερικά χρόνια έχει κατακτήσει και πάλι τα πρωτεία, γεγονός που μας γεμίζει με ευχαρίστηση.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί που δεν  μπορούν να περιμένουν ούτε μερικές ώρες. Για αυτούς έχει φροντίσει η EA –αλλά δυστυχώς μόνο για όσους ζουν στην Μεγάλη Βρετανία.

Οι ανυπόμονοι θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν πρώτοι το παιχνίδι απόψε τα μεσάνυχτα από 250 καταστήματα σε όλη τη Βρετανία.

Θα τους ευχόμασταν καλά ξενύχτια, αλλά είναι βέβαιο ότι θα περιμένουν αρκετές ώρες στην ούρα μέχρι να πάρουν στα χέρια τους το παιχνίδι.

Παράλληλα με όλα αυτά, η EA ανακοίνωσε ότι θα διαθέσει χωρίς χρέωση το Kick Off mode από τις 8 το απόγευμα μέχρι τις 12 το βράδυ.

Υπομονή και ετοιμάσου να χαθείς από προσώπου Γης το επόμενο διάστημα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved