Η Beverage World καλωσορίζει το καλοκαίρι με την προσθήκη της cachaça Magnífica de Faria

Η Beverage World με μακροχρόνια εμπειρία στη διανομή premium αλκοολούχων ποτών, craft μπύρας και εμπορικών σημάτων κρασιού σε όλη τη χώρα, ανακοινώνει την προσθήκη της Magnífica de Faria στο χαρτοφυλάκιο της. Το νέο αυτό premium brand cachaça έρχεται να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τη στρατηγική beverages around the clock της εταιρείας, η οποία εστιάζει στο να προσφέρει στους καταναλωτές μοναδικές προτάσεις γεύσης και απόλαυσης για κάθε στιγμή της ημέρας και κάθε περίσταση.

Η Magnífica de Faria  με καταγωγή από το Rio de Janeiro και  ξεκίνησε το 1985 από τον Joāo Luiz de Faria. Αποτελεί μέρος της νεοσύστατης κατηγορίας cachaça, cachaça de alambique. Η ονομασία αυτή αναγνωρίστηκε επίσημα από την κυβέρνηση της Βραζιλίας το 2023 για να διαφοροποιήσει το συγκεκριμένο στυλ της cachaça από τα προϊόντα που παρασκευάζονται με διαδικασία συνεχούς απόσταξης.

Ο Raul de Faria, Διευθύνων Σύμβουλος της Magnífica de Faria, δήλωσε: «Η Ελλάδα έρχεται ως φυσική επέκταση της διανομής μας στην Ευρώπη. Μετά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τα τελευταία χρόνια, η χώρα απολαμβάνει τώρα μια από τις ταχύτερες οικονομικές αναπτύξεις στην Ευρώπη με τον τομέα της εστίασης να βρίσκεται αντίστοιχα σε άνοδο. Οι καταναλωτές μας από τη Δυτική Ευρώπη θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την αγαπημένη τους cachaça κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στην Ελλάδα αφού η Caipirinha είναι η ιδανική επιλογή κάτω από τον ελληνικό ήλιο».

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που έχουμε μια τόσο ικανή και ενθουσιώδη ομάδα όπως η Beverage World στο πλευρό μας, για να μας βοηθήσει να παρουσιάσουμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας σε όλους τους Έλληνες καταναλωτές. Η μητέρα μου, που έδωσε το όνομα στο brand μας και είναι καθηγήτρια φιλοσοφίας όλη της τη ζωή, είναι ακόμα πιο ενθουσιασμένη που η Magnifica θα είναι διαθέσιμη στη χώρα του Σωκράτη, του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη».

Μιλώντας για αυτή την συνεργασία, η Κλαίρη Χαρόγιαννη, Head of Marketing & Trade Marketing της Beverage World, πρόσθεσε: «Έχουμε εντυπωσιαστεί με την ποιότητα και το εύρος της σειράς προϊόντων της Magnífica de Faria, στοιχεία που μας οδήγησαν στην σύναψη αυτής της συνεργασίας. Ανυπομονούμε να φέρουμε το αυθεντικό πνεύμα του Rio de Janeiro από τις παραλίες της Copacabana στην ελληνική αγορά και είμαστε σίγουροι ότι οι Έλληνες επαγγελματίες του κλάδου της HoReCa (τουρισμός και εστίαση) θα εκτιμήσουν και θα αγαπήσουν το brand».

Η Magnífica αυτή τη στιγμή διατίθεται σε 15 Ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένου του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας, της Ιταλίας και της Γαλλίας. Πρόσφατα η Magnifica de Faria συμπεριλήφθηκε στο Top 10 του διακεκριμένου κλαδικού οδηγού Drinks International 2024 Report, στην κατηγορία της cachaça. Πιο συγκεκριμένα, διακρίθηκε στην κατηγορία Top Selling Brands (10th position), αλλά και στην κατάταξη των πιο δημοφιλών brands, Top Trending Brands (6th position).To Drinks International 2024 Report αποτελεί σημείο αναφοράς για κάθε επαγγελματία bartender, καθώς παρουσιάζει τα brands που καταγράφουν τις μεγαλύτερες πωλήσεις στα bar, αλλά και τις τάσεις που θα επικρατήσουν για τη χρονιά στον κλάδο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved