Οι οδηγοί της Red Bull Oracle Racing  «μεταμορφώθηκαν» για λίγο σε Aussie Surf Lifesavers

Οι Max Verstappen, Sergio Perez, Daniel Ricciardo και Yuki Tsunoda βγαίνουν… στην άμμο για να οδηγήσουν τα οχήματα που χρησιμοποιούν οι ναυαγοσώστες στις ακτές της Αυστραλίας.

Πριν ξεκινήσουν οι αγώνες στην Αυστραλία, η ομάδα Visa Cash App RB Formula 1 και οι οδηγοί της Oracle Red Bull Racing προκάλεσαν ο ένας τον άλλον σε αγώνα ταχύτητας σε ένα ακόμη συναρπαστικό επεισόδιο του (Un)Serious Race Series.

Οι ναυαγοσώστες surf της Αυστραλίας περιπολούν τις παραλίες και παρέχουν βασικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και ασφάλειας στο κοινό, αντιμετωπίζοντας όλες τις δύσκολες συνθήκες που μπορεί να προκύψουν, διασώζοντας ανθρώπους που βρίσκονται σε κίνδυνο στον ωκεανό με τα θαλάσσια Rescue Sea-Doos jet ski. Στη φύλαξη των λοθόμενων παίρνουν μέρος και τα οχήματα Can-Am Off-Road που μεταφέρουν βασικό ναυαγοσωστικό εξοπλισμό.

Στην παραλία Hampton Beach της Μελβούρνης, οι οδηγοί αγωνίστηκαν σε ζευγάρια παίρνοντας εναλλάξ το τιμόνι του CanAm Commander στην άμμο. Το κάθε CanAm Commander τραβούσε ένα Sea-Doo RXT-X jet ski, 325 ίππων, πάνω σε ένα τρέιλερ.

Οι οδηγοί δοκιμάστηκαν στην ακρίβεια, την ευελιξία αλλά και τις ικανότητές τους στο παρκάρισμα με όπισθεν. Οι Αυστραλοί ναυαγοσώστες υποστήριξαν ως pit crew συνδέοντας το Sea-Doo jet ski με τα Can-Am Commander.

Οι Max Verstappen & Sergio Perez πήραν την πρώτη νίκη της ομάδας στο Challenge 1, ξεκινώντας από την pole position για τον τελευταίο αγώνα.

Ο αγώνας χωρίστηκε σε δύο μέρη:

  1. Το σπριντ στην παραλία
  2. Τον τελικό αγώνα

Οι παραλίες της Αυστραλίας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία καθώς οι μαγευτικές ακτογραμμές προσφέρουν ένα εξαιρετικό τοπίο για να περάσει κανείς τον ελεύθερο χρόνο του. Μέρος του μαγευτικού τοπίου αποτελούν και οι Surf Lifesavers που είναι πάντα διαθέσιμοι να προσφέρουν τη συνδρομή τους.

Μπορείς να παρακολουθήσεις όλο το επεισόδιο εδώ καθώς και όλα τα διαθέσιμα επεισόδια από άλλους αγώνες, online, στο (Un)Serious Race Series.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved