Η Kaiser χορηγός στα Βραβεία Ποιότητας του «Γαστρονόμου»

Η Νo1 Pilsner στην Ελλάδα ήταν παρούσα στην 15η απονομή των Βραβείων.

Tην Κυριακή 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε η απονομή των Βραβείων Ποιότητας του «Γαστρονόμου», στην εμβληματική Αγορά Μοδιάνο, και η μπύρα Kaiser υποστήριξε ενεργά τη σημαντική αυτή γιορτή της γαστρονομίας. 

Ο φετινός θεσμός των βραβείων ήταν ακόμη πιο ιδιαίτερος, καθώς ήταν η πρώτη φορά που τα Βραβεία έγιναν «εκτός έδρας» και συγκεκριμένα στη Θεσσαλονίκη, τη μοναδική ελληνική πόλη του Δικτύου Δημιουργικών Πόλεων Γαστρονομίας της Unesco. Επιπλέον, λόγω της επετείου 100 χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή, στο κλείσιμο της χρονιάς, αντί άλλης εκδήλωσης μνήμης, ο «Γαστρονόμος» αφιέρωσε τα Βραβεία Ποιότητας στον Μικρασιατικό ελληνισμό, τιμώντας παραγωγούς και επιχειρήσεις Μικρασιατών από όλη την Ελλάδα. 

 

Δελτιο Τυπου Kaiser Βραβεια Ποιοτητας 20221

 

Με στόχο την ανάδειξη και βράβευση των σημαντικότερων Μικρασιατών παραγωγών και επιχειρήσεων, η φετινή λαμπερή γιορτή, πραγματοποιήθηκε στην Αγορά Μοδιάνο, η οποία άνοιξε τις πόρτες της ειδικά για τον «Γαστρονόμο», πριν ακόμη τις ανοίξει επίσημα για το κοινό, πλήρως ανακαινισμένη και πιο όμορφη από ποτέ.

Μετά την απονομή, ακολούθησε μια γιορτή εντός της Αγοράς, με μερικούς από τους πιο σημαντικούς Έλληνες σεφ να ετοιμάζουν μικρασιάτικους μεζέδες για το κοινό, μεταξύ αυτών ο Σωτήρης Ευαγγέλου, ο Αστέριος Κουστούδης, ο Λευτέρης Λαζάρου, ο Χριστόφορος Πέσκιας και η Νένα Ισμυρνόγλου. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν και να ανακαλύψουν τις γευστικές γωνιές και τα καταστήματα της Αγοράς, να δοκιμάσουν τις νοστιμιές των σεφ αλλά και τα προϊόντα των βραβευμένων παραγωγών. 

Η Νο1 Pilsner μπύρα στην Ελλάδα, που ξεχωρίζει για τα συστατικά, τη γεύση και την υψηλή της ποιότητα, ξεχώρισε για ακόμη μια φορά με την παρουσία της, στηρίζοντας ενεργά τα «15α Βραβεία Ποιότητας». Η παραγωγή μιας Kaiser είναι τέχνη, όπου συνδυάζονται αρμονικά τα πιο ποιοτικά υλικά. Μέσα από τις 5 εκλεκτές ποικιλίες κριθαριού και τους 3 προσεκτικά επιλεγμένους τύπους λυκίσκου, με τον μοναδικό λυκίσκο «Tradition» να κυριαρχεί στη αγαπημένη γεύση της, η Kaiser μας υπενθυμίζει ότι δεν είναι απλά μια μπύρα!

Στο πλαίσιο της παρουσίας του brand στα Βραβεία Ποιότητας, ο Βαγγέλης Μποκίδης, Brand Manager της Kaiser δήλωσε: «Η Kaiser, η Νο1 Pilsner στην Ελλάδα, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτόν τον σημαντικό γαστρονομικό θεσμό, που φέτος φέρει ένα πιο ιδιαίτερο συναισθηματικό νόημα. Είναι χαρά μας, που είχαμε την ευκαιρία να στηρίξουμε ενεργά τη φετινή διοργάνωση, και παράλληλα να τιμήσουμε τους Έλληνες παραγωγούς».

Ακολούθησε την Kaiser: 

Instagram: @kaiserbeer 

Facebook: @kaiser 

YouTube: @kaiserbeer



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved