Η HUGO συνεργάζεται με την Imaginary Ones για μια αποκλειστική NFT συλλογή

Το παγκοσμίως γνωστό fashion brand HUGO ανακοίνωσε τη συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία Web 3.0, Imaginary Ones, για μια ολιστική, 360°  metaverse εμπειρία. Με τη συνεργασία αυτή η HUGO κάνει ένα σημαντικό βήμα προς την εξερεύνηση του metaverse, καθώς το λανσάρισμα της πρώτης συλλογής NFT σηματοδοτεί ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στην παγκόσμια ανανέωση του brand το 2022.

Μια αποκλειστική HUGO x Imaginary Ones NFT συλλογή με 1.001 τρισδιάστατα κινούμενα σχέδια, με τίτλο "Embrace Your Emotions" (EYE), θα λανσαριστεί στις αρχές Νοεμβρίου. Στόχος της συλλογής είναι να ενθαρρύνει όλους να συνδεθούν με τα συναισθήματά τους και να μοιραστούν το μήνυμα ότι όλα τα συναισθήματα - θετικά και αρνητικά – υπάρχουν και πρέπει να τα αγκαλιάζουμε, καθώς η ελευθερία να αισθάνεσαι και να εκφράζεσαι μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την ψυχική υγεία και τη συνολική ευεξία. 

Από τα 1.001 NFT, έξι χαρακτήρες θα περιέχουν ειδικά χαρακτηριστικά. Πέντε χαρακτήρες ο καθένας αντιπροσωπεύει ένα από τα καθημερινά μας συναισθήματα - χαρά, λύπη, φόβο, θυμό και αγάπη. Η διασκεδαστική ιστορία της συλλογής θα ωφελήσει επίσης έναν φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτωβρίου, θα δημοπρατηθεί ένας ειδικός έκτος χαρακτήρας που θα συγκεντρώνει και τα πέντε συναισθήματα, ενώ το 100% των εσόδων θα διατεθεί στην οργάνωση Youth Aware of Mental Health (YAM). Αυτό το τεκμηριωμένο πρόγραμμα ψυχικής υγείας προσκαλεί νέους ηλικίας 13 έως 17 ετών να μάθουν και να εξερευνήσουν το θέμα της ψυχικής υγείας και έχει διεξαχθεί με περισσότερους από 85.000 εφήβους σε 16 χώρες.    

Μια λίστα δικαιωμάτων θα παρέχει πρόσβαση στη συλλογή HUGO x Imaginary Ones EYE και θα επιτρέπει την αγορά των NFTs. Από τις 1.000 θέσεις της allowlist συνολικά, οι 500 θα διατεθούν σε πελάτες που θα αγοράσουν ένα αποκλειστικό phygital T-shirt. Υπάρχουν 500 μπλουζάκια περιορισμένης έκδοσης προς πώληση, και το καθένα θα περιέχει έναν κωδικό QR όπου οι χρήστες θα οδηγούνται σε έναν φακό Snapchat Lens για τη δημιουργία ενός ειδικού εφέ επαυξημένης πραγματικότητας.

Οι υπόλοιπες 500 θέσεις allowlist θα διανεμηθούν στους υπάρχοντες κατόχους της συλλογής NFT Genesis των Imaginary Ones και μέσω μιας πληθώρας δραστηριοτήτων στις πλατφόρμες Twitter και Discord από τις 4 Οκτωβρίου και μετά. 

 

HUGOxIO FW22 Imaginary HUGO Anger 16by9

 

Η Miah Sullivan, Senior Vice President of Global Marketing & Brand Communications της HUGO BOSS, δήλωσε: "Το metaverse είναι ένας συναρπαστικός νέος χώρος για τα fashion brands, με πολλές δυνατότητες για τη HUGO. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Imaginary Ones για τη δημιουργία μιας NFT συλλογής από όμορφα 3D assets που μας επιτρέπει όχι μόνο να εξερευνήσουμε περαιτέρω αυτόν τον εικονικό κόσμο, αλλά και να μοιραστούμε ένα μήνυμα αυτοαποδοχής και να είμαστε αληθινοί στον εαυτό μας, το οποίο βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού που αντιπροσωπεύει η HUGO".

Ο Clement Chia, Co-Founder της Imaginary Ones, δήλωσε: "Η Imaginary Ones αισθάνεται μεγάλη τιμή που συνεργάζεται με τη HUGO και που είναι το πρώτο έργο NFT με καταγωγή από την Ασία που συνεργάζεται με ένα διεθνές fashion brand. Μοιραζόμαστε τις αξίες και τη δέσμευση της HUGO να συμβάλει σε έναν κόσμο δίκαιο χωρίς αποκλεισμούς. Με αυτή τη συνεργασία, φιλοδοξούμε να ενισχύσουμε την παρουσία της Imaginary Ones πέρα από τον χώρο του Web 3.0 και να προωθήσουμε τον σκοπό μας για την υιοθέτηση της αποδοχής και της διαφορετικότητας παντού".

Εκτός από τη λήψη ενός "χρυσού εισιτηρίου" για έκπτωση 10% στο ηλεκτρονικό κατάστημα της HUGO, όλοι οι κάτοχοι ενός HUGO x Imaginary Ones NFT θα έχουν πρόσβαση στο ecosystem της Imaginary Ones, το οποίο παρέχει στον κάτοχο ένα ξεχωριστό σύνολο ειδικών εμπορευμάτων, εμπειριών και περιεχομένου HUGO x IO, συμπεριλαμβανομένων των ψηφιακών HUGO wearables και HUGO-themed Imaginary Ones drops.

Στο μέλλον, η HUGO και η Imaginary Ones θα διερευνήσουν διάφορους τρόπους για να συνεχίσουν να ενισχύουν αυτή τη συνεργασία και να παρέχουν περαιτέρω αξία στους κατόχους της συλλογής, συμπεριλαμβανομένων αποκλειστικών εμπειριών στο metaverse. Αυτό είναι μόνο το πρώτο από μια σειρά από projects που θα φέρουν σε επαφή την εμπειρία της HUGO με τη δημιουργικότητα και τη θετικότητα της Imaginary Ones.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved