Thess Alfa Festival: Η γιορτή-θεσμός για τους νέους από το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης!

ΜΕ ΜΟΤΟ «ΓΙΝΕ ΑΥΡΙΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ», Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΙΕΚ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΦΗΣΕ ΕΠΟΧΗ.

Ένα μοναδικό καλοκαιρινό φεστιβάλ-θεσμό για τους νέους διοργάνωσε το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, με θεαματική επιτυχία και την παρουσία εκατοντάδων νέων- σπουδαστών του ΙΕΚ και μη- που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν δωρεάν workshops και masterclasses, να διασκεδάσουν με τον δημοφιλή rapper FY, αλλά και να διεκδικήσουν πλούσια δώρα!

Την εκδήλωση που άφησε εποχή στη συμπρωτεύουσα και γέμισε ασφυκτικά το Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, τίμησαν με την παρουσία τους σημαίνουσες προσωπικότητες και λαμπερά ονόματα της Ομορφιάς, της Μόδας, της Εστίασης και του Αθλητισμού, μεταξύ των οποίων οι κ.κ.:

Βούλα Πατουλίδου (Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης), Πέτρος Λεκάκης (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης-εκπρόσωπος Δημάρχου Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνου Ζέρβα), Καθηγητής Σοφοκλής Ξυνής (Πρόεδρος Ομίλου ΞΥΝΗ), Λάκης Γαβαλάς (Επικεφαλής Σπουδών Ομορφιάς & Μόδας ΙΕΚ ΑΛΦΑ), Έλενα Κακούρα (Γενική Διευθύντρια ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης), Michael Karagkounis, ράπερ FY, κ.ά.

Το Thess ALFA Festival παρουσίασε η Dimitra Kavalari - Frau Dimitra, ενώ στα decks ήταν οι Manos Volanis & Alexandros Mathas, με την ευγενική χορηγία του Κοσμοράδιο 95,1/Cosmoradio 95,1!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης και το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης του ομίλου –ΑΛΦΑ studies- ευχαριστούν θερμά τις συνεργαζόμενες εταιρείες για την στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, αλλά και για το δυναμικό τους «παρών» στο κορυφαίο φεστιβάλ, παρουσιάζοντας παράλληλα προϊόντα και υπηρεσίες τους:

ΧΑΝΘ, MAC Cosmetics, Gruppo Campari (και Βασίλη Κοτζαμπασόπουλο), Le Chat, Σύλλογο Όραμα Ελπίδας, Shooters5x5 mini football club, Σχολή Χορού Academy Of Dance, Le Chatnails Greece, Ruck Hellas, Farcom, Daikin Hellas, κ.ά.

 

Βούλα Πατουλίδου (Αντιπεριφερειάρχης Μακεδονίας):

«Τα νέα παιδιά πρέπει να πιστεύουν στα όνειρά τους και να τα κυνηγάνε! Να μην φοβούνται τη δουλειά. Η διαφορά μεταξύ πετυχημένου και αποτυχημένου είναι ότι ο πετυχημένος, ό,τι κι αν του συμβεί, όσες φορές κι αν έπεσε, ξανασηκώθηκε για να διεκδικήσει το όνειρό του»!

 

Σοφοκλής Ξυνής (Πρόεδρος/Ιδρυτής Ομίλου ΞΥΝΗ & MEDITERRANEAN COLLEGE):

«Διαχρονικά, στα 65 χρόνια του Ομίλου ΞΥΝΗ, έχουμε δει απόφοιτούς μας που είναι σήμερα πετυχημένοι επιχειρηματίες, επιστήμονες, προσωπικότητες που διαπρέπουν στον Πολιτισμό, την Πολιτική, κλπ. Είναι βέβαιο ότι και οι νέοι σπουδαστές μας που βρίσκονται εδώ σήμερα, θα διαπρέψουν! Και αυτό που λέγεται, ότι η νεολαία σήμερα δεν πάει καλά, είναι μύθος! Η νεολαία αναπτύσεεται συνεχώς και κάθε νέα γενιά είναι πάντα καλύτερη από την προηγούμενη»!

Έλενα Κακούρα (Γενική Διευθύντρια ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης):

«Σήμερα γιορτάζουμε τους κόπους των σπουδαστών μας όλη την ακαδημαϊκή χρονιά. Είμαστε στο πλάι τους! Είναι μια μέρα επιβράβευσης που τους ανήκει και τους αξίζει»!

Λάκης Γαβαλάς (Επικεφαλής Σπουδών Ομορφιάς & Μόδας ΙΕΚ ΑΛΦΑ):

«Το μότο μου είναι να έχουμε τρέλα που να βγαίνει μέσα από τη γνώση. Όσο πιο πολλά μαθαίνει κανείς, τόσο πιο περίεργος γίνεται για να ανακαλύπτει τη ζωή και να συμβάλλει στον πολιτισμό και την κοινωνία»!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες-εγγραφές:

  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406
  • iekalfa.gr


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved