Το Ούζο Πλωμαρίου θέλει να γνωρίσεις νέες παρέες

Και αποφάσισε να σε βοηθήσει κάνοντάς σου το τραπέζι. 

Αν έχουμε μάθει κάτι από τις εμπειρίες μας, είναι πως οι αναπάντεχες γνωριμίες μπορούν να μας οδηγήσουν σε φιλίες που ενδεχομένως να κρατήσουν χρόνια. Άλλωστε το χαμόγελο, το κέφι και η παρέα, είναι έννοιες που αποκτούν άλλη βαρύτητα στην Ελλάδα. Ξεκινάς την ημέρα σου και δεν έχεις ιδέα τι μπορεί να συμβεί ή ποιους μπορεί να γνωρίσεις. Αλλά άπαξ και το κάνεις, γιατί να μην τα πιείς μαζί τους;

IMG 0702

Κάπως έτσι την «πάτησε» και ο Φάνης Λαμπρόπουλος, που στο ταξίδι Αθήνα-Λέσβο γνωρίστηκε με μία παρέα 8 ατόμων και όλοι μαζί γιόρτασαν τη νέα τους φιλία σε μεζεδοπωλείο στο Πλωμάρι, με δροσερό Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. Και αυτό είναι ένα σκηνικό που μπορεί να συμβεί στον καθένα. Ακόμα και σε σένα. Η ουζοκατάσταση άλλωστε και τα μεζεδάκια, είναι κάτι που όλοι θέλουμε στη ζωή μας. Δες και μόνος σου στο βίντεο .

IMG 0550

Εμπνεύσου από τον Φάνη, μπες στο www.pamegiaplomari.gr και διεκδίκησε και εσύ μια διπλή θέση για το επόμενο «Πάμε για Πλωμάρι». Δήλωσε έγκαιρα συμμετοχή έως 21 Ιουλίου γιατί από τις 6 έως τις 28 Ιουλίου θα υπάρχουν 18 Πάμε για Πλωμάρι τραπέζια σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Λέσβο για σένα, τον φίλο ή το αμόρε σου και γίνε παρέα με άλλα 8 άτομα που θα γνωρίσεις εκεί. Και μην ανησυχείς για τα έξοδα του γεύματος. Το Ούζο Πλωμαρίου είναι εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις στο www.pamegiaplomari.gr. Έτοιμος για ουζάκια και παρέα;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved