Ο Δημήτρης Μπάσης στο Faliro Summer Theater με την υποστήριξη του Mousikos 98,6

Ο Mousikos 98,6, το εντέχνως διαφορετικό ραδιόφωνο, στηρίζει την συναυλία ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΣΗΣ – «25 ΧΡΟΝΙΑ»

Ο Δημήτρης Μπάσης γιορτάζει φέτος το καλοκαίρι τη συμπλήρωση των 25 χρόνων του στη δισκογραφία και ετοιμάζει ένα μοναδικό πρόγραμμα, γεμάτο αγαπημένα τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και τραγούδια μεγάλων δημιουργών, ερμηνευμένα πάντα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο και ο Mousikos 98,6 θα είναι εκεί σ’ αυτήν την όμορφη μουσική γιορτή στο Faliro Summer Theater στις 29 Ιουνίου.

Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ο Δημήτρης Μπάσης, συμπληρώνει φέτος εικοσιπέντε χρόνια σημαντικής παρουσίας στα μουσικά δρώμενα και στήνει μια καλοκαιρινή περιοδεία-γιορτή με τραγούδια ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του, που θα μας ταξιδέψουν, θα μας θυμίσουν στιγμές του παρελθόντος, θα μας ψυχαγωγήσουν και ταυτόχρονα θα ξαναζωντανέψουν σημαντικούς σταθμούς της καριέρας του. Μια ξεχωριστή αναδρομή από το χτες στο σήμερα, από τα «Χαμοπούλια», τους «Ψίθυρους καρδιάς» και το «Ένα λεπτό», μέχρι το «Κάθε μέρα» και «Τ ‘ανίκητα» που «έντυσαν» μουσικά τον «Σασμό» και μάγεψαν αμέσως το τηλεοπτικό κοινό.


Στην ξεχωριστή αυτή επετειακή συναυλία, θα συμμετάσχει φιλικά ο διεθνούς φήμης συνθέτης και πιανίστας Στέφανος Κορκολής, ενώ ιδιαίτερο στιγμιότυπο θα αποτελέσει και η παρουσία του κορυφαίου κλαρινίστα Θανάση Βασιλόπουλου.


Οι δυνατές ερμηνείες του Δημήτρη Μπάση σε συνδυασμό με τη σύμπραξη  επί σκηνής με τους δύο αγαπημένους του φίλους Στέφανο Κορκολή και Θανάση Βασιλόπουλο θα δημιουργήσουν μια συναυλιακή γιορτή με τραγούδια γεμάτα συναίσθημα, ζωντάνια και αλήθεια!

 

Μαζί του οι μουσικοί:


Ακορντεόν/Πλήκτρα: Τάσος Αθανασιάς

Μπουζούκι: Γιάννης Σινάνης

Κιθάρα/Φωνή: Μιχάλης Ατσάλης

Τύμπανα: Γιάννης Τσουμπρής

Μπάσο: Σταύρος Καβαλιεράτος

 
ΙΝFO
FALIRO SUMMER THEATER

Διεύθυνση: Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO

Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 10445

Τετάρτη 29 Ιουνίου

Ώρα έναρξης: 21:30

Mousikos 98,6

Εντέχνως διαφορετικός

Instagram: @mousikos986

Facebook: @Μουσικός 98,6


Συντονιστείτε στον Mousikos 98,6 για προσκλήσεις

#mousikos986

#entexnwsdiaforetikos



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved