Τo «γκαντέμικο» party του Music 89.2 ήταν ξεκάθαρα η εμπειρία της χρονιάς!

Περισσότεροι από 2.000 ακροατές του ραδιοφωνικού σταθμού ήταν εκεί και επικράτησε το αδιαχώρητο!

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε το βράδυ της Παρασκευής και 13…Μαΐου το ανατρεπτικό πάρτι του ραδιοφωνικού σταθμού Music 89.2 στο Bolivar της Γλυφάδας. Όπως αποδεικνύει και η τεράστια προσέλευση του κόσμου, η αναμονή για το συγκεκριμένο event ήταν μεγάλη. Μολονότι το «Friday the 13th Party» πραγματοποιήθηκε την πιο γκαντέμικη ημέρα της χρονιάς, εν τέλει οι ιθύνοντες του σταθμού κατάφεραν όχι μόνο να «ξορκίσουν το κακό, λίγο πριν το καλοκαίρι», όπως μας είχαν υποσχεθεί, αλλά και να χαρίσουν σε όλους όσους βρέθηκαν εκεί μία ανεπανάληπτη νύχτα γεμάτη χορό, δυνατά beats και πολλή μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Τα dance shows, τα εφέ καπνού και τα πελώρια, φτιαγμένα από κίτρινα μπαλόνια, ακουστικά Music που κατέκλυσαν το Instagram, ήταν μερικές μόνο από τις εκπλήξεις των διοργανωτών.

Στα Highlights του Friday the 13th Party συγκαταλέγεται αναμφίβολα το Special Show της πρωινής εκπομπής του Music 89.2 «Τα Κουνάβια». Ο Φάνης Λαμπρόπουλος, η Ελένη Βουλγαράκη, ο Δημήτρης Μπουμπουλίνης σε «μάλλινη εκδοχή» και ο Κώστας Καραμπατσάκης με τα «αποτυχημένα» ανέκδοτά του πήραν τα μικρόφωνα και προκάλεσαν κυριολεκτικό χαμό και τρελό γέλιο.

Στο κομμάτι της μουσικής, η διασκέδαση ήταν μονίμως στο pick αφού ο Music είχε ετοιμάσει την πιο δυνατή ομάδα πίσω από τα decks με τους Nikkal, Νίκο Τσιάρα, Xenia Ghali και την Μάγκυ Χαραλαμπίδου σ ’ένα Special Guest DJ Set.

To «γκαντέμικο» Party ολοκληρώθηκε με το πρώτο φως του ηλίου, με τους παραγωγούς του Music 89.2 να κλείνουν καλοκαιρινό πια ραντεβού με τους φίλους του σταθμού σε νέα projects που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ανυπομονούμε για τις επόμενες full Music εμπειρίες!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved