Ένα μοναδικό boutique office & event services κτήριο στο Γκάζι

Δίπλα στο μουσείο Μπενάκη της Πειραιώς, ένα εργοστάσιο καλλυντικών μετατράπηκε σε χώρο ερωτεύσιμο.

Ποιος ξέρει. Ίσως να είναι αποτέλεσμα των καλλυντικών που πέρασαν από πάνω του.

H T16, το μοναδικό Boutique Office & Event Services κτήριο της Αθήνας, είναι η απόλυτη έκφραση της σύγχρονης τάσης για πολυσυλλεκτικούς χώρους εργασίας, συναντήσεων και εκδηλώσεων.

Στην Τ16, μπορείτε να έχετε σήμερα κιόλας το γραφείο σας, όπως το θέλετε. Είτε είστε ένας είτε πολλοί. Εκτός από την απίστευτη αισθητική, που συνδυάζει industrial design, πολυτέλεια και εμβληματικά έπιπλα μεγάλων αρχιτεκτόνων, θα έχετε πλήρεις υπηρεσίες γραφείου, με όλα τα πρακτικά θέματα λυμένα, με αίθουσες συναντήσεων, με φρέσκο καφέ και με την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση της ομάδας Τ16.

 

CAFE POOL TABLE

 

Πολλοί επιλέγουν την Τ16 ως virtual office, για να έχουν εκεί τη φορολογική έδρα της επιχείρησής τους και να απολαμβάνουν ιδιαίτερα προνόμια: Πρόσβαση στον πολυτελή χώρο για συναντήσεις. Υποδοχή της αλληλογραφίας τους. Και φωτογραφικό υλικό της Τ16 για την προβολή τους στους πελάτες τους.

Επιπλέον, η Τ16 φιλοξενεί κάθε είδους event, εντυπωσιάζοντας τους συμμετέχοντες. Συναντήσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, workshop, cocktail party. Μεγάλα ή μικρά. Με concept, παραγωγή, εστίαση-ποτά, οπτικοακουστικά, μουσική, πάρκινγκ και, φυσικά, με όλα τα μέτρα προστασίας από τον Covid-19.

 

CAFE and OLIVE TREE SQUARE

 

Το κερασάκι στην τούρτα: στη μεγάλη ταράτσα με το penthouse, τα καλοκαίρια λειτουργεί το Stellar. Το θερινό σινεμά με gourmet street food, από τους διακεκριμένους σεφ Πάνο Ιωαννίδη και Γιάννη Μαρκαδάκη.

Όλα αυτά, μέσα στο κέντρο της πόλης, αλλά έξω από κίνηση και δακτύλιο, 600 μ. από το μετρό Κεραμεικός κι ανάμεσα σε γεύσεις, μουσικές, πειρασμούς. Πάρτε μια γεύση στο νέο website www.t16.gr και μετά επισκεφθείτε τον χώρο, γιατί δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας.

T16: Τζαφέρη 16, 11854 Γκάζι, Τηλ. 210 3422006, www.t16.gr



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved