Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε άλλη μία φορά… «εκατομμυριούχος»!

Ο αγαπημένος σεφ έφτασε τους 1 εκατομμύριο subscribers στο ελληνικό του κανάλι στο YouTube, και αποφάσισε να το γιορτάσει… digitalικά.

Το Instagram γέμισε stories γνωστών και επώνυμων φίλων του Άκη, οι οποίοι μοιράστηκαν με το κοινό τους τι θα έκαναν αν ήταν εκατομμυριούχοι.

Ταξίδια, συναυλίες, επιχειρήσεις, βόλτες στο διάστημα, κέντρα ανακάλυψης ταλέντων, βιβλιοθήκες ζαχαροπλαστικής, γαστρονομικές εξορμήσεις και άλλες πολλές «επιχειρηματικές» ιδέες που μας εξέπληξαν.

Η Φαίη Σκορδά, η Ναταλία Γερμανού, ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Αντώνης Σρόιτερ, η Σίσσυ Χρηστίδου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαρία Ηλιάκη, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, η Δήμητρα Κατσαφάδου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο Ευτύχης Μπλέτσας, ο Στέλιος Παρλιάρος, ο Μάκης Πουνέντης, ο Σπύρος Σούλης, και ο Χρήστος Ανθόπουλος ήταν κάποιοι από τους συμμετέχοντες της καμπάνιας.

Το τι θα έκαναν αν ήταν εκατομμυριούχοι μοιράστηκαν με τον Άκη Πετρετζίκη και οι γνωστοί Έλληνες YouTubers Γιώργος Βαγιάτας, Ζήσης Ρούμπος, Zoe Pre, Γιάννης Σαρακατσάνης, Aimilios, Δέσποινα Γεωργιάδου, Dodo, Γιώργος Χατζηπαύλου, Helen Mazlou, Kallisti Bee, MenofStyle, LegitGamer, Katerina Op, KarpouziFetaGaming, Mike Tsintinis, Roula Stamatopoulou, Σοφία Κουρτίδου, Νίκος Αναγνωστόπουλος.

Όλες οι αναρτήσεις αναδημοσιεύθηκαν στον προσωπικό λογαριασμό του σεφ στο Instagram και το Facebook, ενώ δημοσιεύθηκε στο YouTube και ένα βίντεο με όλες τις απαντήσεις:

 

 

Το βίντεο έκλεισε με τον Άκη Πετρετζίκη να ευχαριστεί τόσο τους επώνυμους φίλους του όσο και το κοινό του στα Social Media, δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να δημιουργεί τις πιο νόστιμες συνταγές, να παίρνει αγάπη, να δίνει αγάπη και να είναι δίπλα στο κοινό που τόσα χρόνια τον στηρίζει σε κάθε του βήμα!

Ο Άκης Πετρετζίκης διατηρεί λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 1,7 εκατομμύρια followers και στο Facebook σελίδα με πάνω από 1,4 εκατομμύρια ακόλουθους.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved