W.I.N. HELLAS: Εγγραφές για το online ψυχοεκπαιδευτικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης των γυναικών

Οι εγγραφές ξεκίνησαν με την ευγενική χορηγεία του οίκου YVES SAINT LAURENT BEAUTY.

Τη Δευτέρα 1η Νοεμβρίου και την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 7.00 μ.μ. ξεκινάνε αντίστοιχα ο 1ος και 2ος κύκλος του ψυχο-εκπαιδευτικού προγράμματος για την ενδυνάμωση των γυναικών της W.I.N. HELLAS με την ευγενική Χορηγία του οίκου
Yves Saint Laurent Beauty.

Το πρόγραμμα «Νέο ξεκίνημα. Μαθαίνω να φροντίζω τον εαυτό μου» αποτελείται από 15 εβδομαδιαία σεμινάρια, διάρκειας 1,5 ώρας, που στοχεύουν στην πρόληψη της βίας και στην ενδυνάμωση των γυναικών μέσα από θέματα που αγγίζουν τις προσωπικές σχέσεις, την οικογένεια, την επικοινωνία, τα συναισθήματα, τις αλλαγές, την ανάπτυξη προσωπικότητας και άλλα συναφή.

Το πρόγραμμα διεξάγεται από την επιστημονική ομάδα της W.I.N. Hellas και θα γίνεται διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom.  Παρέχεται δωρεάν και δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης με την ολοκλήρωσή του.

 

 Για δηλώσεις συμμετοχής, επικοινωνήστε στο 210-8996636 (09:00-16:00), ή στα email: info@winhellas.gr,  n.mantsiou@hotmail.com. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Το Ψυχο-εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την ενδυνάμωση γυναικών αναλυτικά:

 

Εβδομάδα 1η - Η βία στη ζωή μας

Εβδομάδα 2η - Ο εαυτός μου μέσα στην κακοποίηση        

Εβδομάδα 3η -Ευθύνη

Εβδομάδα 4η - Οικογένεια και Όρια

Εβδομάδα 5η – Εργαστήρι ενδυνάμωσης

Εβδομάδα 6η -  Συναισθήματα

Εβδομάδα 7η - Φόβος & Θυμός

Εβδομάδα 8η – Στρες & Κατάθλιψη

Εβδομάδα 9η - Από το πένθος στη χαρά, αλλάζοντας στάση ζωής

Εβδομάδα 10η – Εργαστήρι ενδυνάμωσης

Εβδομάδα 11η - Ανακαλύπτω τον εαυτό μου

Εβδομάδα 12η - Επικοινωνία

Εβδομάδα 13η - Αλλαγές - Ζωή χωρίς βία

Εβδομάδα 14η - Γνωριμία με την ψυχοθεραπεία

Εβδομάδα 15η - Εργαστήρι ενδυνάμωσης

Πληροφορίες για τη W.I.N. Hellas

Η Μη Κυβερνητική Οργάνωση W.I.N. HELLAS - Διεθνής Υποστήριξη Γυναικών ιδρύθηκε στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο του 2006 από τη Μάντα Τσαγκιά – Παπαδάκου με σκοπό την πρόληψη και εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών.

Η W.I.N. HELLAS δραστηριοποιείται στον τομέα της καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών και της προώθησης της ισότητας των φύλων. Μέσω του δικτύου των επιστημονικών συνεργατών της (ψυχολόγων, συμβούλων ψυχικής υγείας, δικηγόρων κ.α.), προσφέρει ψυχο-κοινωνική στήριξη στις γυναίκες που υφίστανται οποιασδήποτε μορφής κακοποίηση, στο οικογενειακό, κοινωνικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.

Παρέχει ψυχολογική στήριξη μέσω εξειδικευμένων ψυχο-εκπαιδευτικών προγραμμάτων για την ενδυνάμωση των γυναικών, νομική συμβουλευτική και διασύνδεση με αρμόδιες υποστηρικτικές δομές και φορείς μέσω της γραμμής υποστήριξης γυναικών – θυμάτων βίας (210- 89 96 636).

Πληροφορίες για το πρόγραμμα «Abuse is Not Love» του οίκου Yves Saint Laurent Beauty

Το 2020, ο οίκος Yves Saint Laurent Beauty λάνσαρε ένα νέο παγκόσμιο πρόγραμμα με τίτλο «Abuse is Not Love», το οποίο αποσκοπεί να συμβάλλει στην καταπολέμηση της ενδοσυντροφικής  βίας, υποστηρίζοντας  τα  προγράμματα  πρόληψης  των  μη κερδοσκοπικών οργανώσεων με τις οποίες συνεργάζεται.

Σήμερα ο οίκος  Yves  Saint  Laurent  Beauty συνεργάζεται σε τοπικό επίπεδο με τον ΜΚΟ W.I.N. Hellas σε ένα πρόγραμμα που είναι δομημένο πάνω σε τρεις βασικούς πυλώνες: να χρηματοδοτήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια, να  εκπαιδεύσει  τους  εργαζομένους  του  και  να  μοιραστεί  το  μήνυμα  για  τα  9 προειδοποιητικά σημάδια κακοποίησης με άνω των 2 εκατομμυρίων ανθρώπων.

«Στο επίκεντρο του οράματος της μάρκας YSL Beauty βρίσκονται γυναίκες ελεύθερες και ανεξάρτητες. Αυτό το όραμα απειλείται από την ενδοσυντροφική βία, που θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια, την ευημερία και την ανεξαρτησία τόσων πολλών γυναικών. Θεωρούμε καθήκον  μας  να  υποστηρίζουμε  έμπρακτα  πρωτοβουλίες  που  αποσκοπούν  στον περιορισμό και την πρόληψη της ενδοσυντροφικής βίας και τιμή μας να συνδράμουμε την WIN Hellas στο έργο της», λέει η Τόνια Γεωργιάδη, General Manager L’Oréal Luxe Hellas. Μέσα από αυτή τη συνεργασία, ο οίκος YSL Beauty αποσκοπεί να αυξήσει την ενημέρωση για τη σοβαρότητα της ενδοσυντροφικής βίας, ώστε να συμβάλλει σε μια ουσιαστική αλλαγή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved