Η μπίρα Fischer απένειμε για 4η συνεχή χρονιά το Βραβείο Κοινού Fischer στις Νύχτες Πρεμιέρας

Η μπίρα Fischer απένειμε για 4η συνεχή χρονιά το Βραβείο Κοινού Fischer στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

Το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, έριξε αυλαία η μεγαλύτερη κινηματογραφική γιορτή της Αθήνας, με την πιο σινεφίλ μπίρα Fischer να πρωταγωνιστεί στην φετινή διοργάνωση, συνοδεύοντας απολαυστικά τις Νύχτες Πρεμιέρας.

Το Βραβείο Κοινού Fischer απονεμήθηκε στην ταινία που ξεχώρισαν με την ψήφο τους οι θεατές. Η Fischer ως υποστηρικτής της έβδομης τέχνης, ήταν αυτή που έδωσε βήμα στο κοινό για να εκφράσει την άποψή του και βράβευσε την επιλογή του. Η σινεφίλ αυτή διαδρομή της 27ης διοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, ολοκληρώθηκε το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στον κινηματογράφο Ιντεάλ, όπου πραγματοποιήθηκε η απονομή των Βραβείων Μικρού Μήκους. Στο πλαίσιο της τελετής λήξης προβλήθηκε, η ταινία «Dune» του κορυφαίου Ντενί Βιλνέβ, μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της χρονιάς. Για μια ακόμη χρονιά οι ταινίες κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς, ο Marketing Manager  της Fischer, Αλέξανδρος Μπαλτατζής, απένειμε το Βραβείο Κοινού Fischer στην ταινία «Μεγάλη Απόδραση»  του Σεμπάστιαν Μάιζε και δήλωσε σχετικά μεταξύ άλλων: «Xαίρομαι ιδιαιτέρως που βρίσκομαι εδώ απόψε, εκπροσωπώντας την Fischer που υποστηρίζει τα μεγαλύτερα φεστιβάλ κινηματογράφου στην Ελλάδα, εδώ και περισσότερο από δέκα συναπτά έτη. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς, το ότι γινόμαστε μαζί με το κοινό, αναπόσπαστο μέρος ενός κινηματογραφικού ταξιδιού που ξυπνάει τα συναισθήματα στους θεατές, συστήνοντάς τους, νέους κόσμους».

Στην συνέχεια, απένειμε το Βραβείο Κοινού Fischer και ευχαρίστησε θερμά την διοργάνωση.

Καθ΄ όλη την διάρκεια του Φεστιβάλ, η πόλη πλημμύρισε από εικόνες, μουσική, ρυθμό και αξιόλογες ταινίες. Σινεφίλ βρέθηκαν στις προβολές του Φεστιβάλ και παρακολούθησαν, σεβόμενοι όλα τα μέτρα προφύλαξης και προστασίας,  ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους, ενώ πολυάριθμοι θεατές παρακολούθησαν και συνεχίζουν να παρακολουθούν τις Online προβολές που είναι διαθέσιμες στο online.aiff.gr

Η μπίρα Fischer και οι θεατές του φεστιβάλ ανανέωσαν το καθιερωμένο ραντεβού τους με τις κορυφαίες δημιουργίες της έβδομης τέχνης για τον επόμενο Σεπτέμβριο, για τον εορτασμό του 28ου  Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας.

Όλες οι κινηματογραφικές στιγμές ξεκινούν και τελειώνουν με την απολαυστική συντροφιά της Fischer!

 

Fischer, It’s About Taste.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved