DIRTY LAUNDRY FW21.22

H συναρπαστική φθινοπωρινή συλλογή του talk-of-the-town brand DIRTY LAUNDRY.

To premium casual clothing brand, του οποίου κάθε νέα συλλογή γίνεται αφορμή για να αναλογιστούμε ξανά το καθημερινό μας ντύσιμο και τι σημαίνει για μας άνεση, μόδα, και ξεχωριστότητα, παρουσιάζει τώρα τις συναρπαστικές προτάσεις του για το φετινό φθινόπωρο και τον χειμώνα. 

Τα πολύ δημοφιλή -σε άντρες κάθε ηλικίας- minimal fashion essentials της DIRTY LAUNDRY, τα μαλακά t-shirt, τα crewneck φούτερ, τα άνετα παντελόνια και τα full-zip hoodie, φρεσκάρουν τη χρωματική παλέτα τους, εισάγοντας ολοκαίνουργιες εποχικές αποχρώσεις, ενώ διατηρούνται φυσικά και τα κλασικά best-seller χρώματα που έχουν κάνει τη μάρκα τόσο αγαπημένη και απαραίτητη.

Στο παιχνίδι των αμέτρητων συνδυασμών ανάμεσα στα DIRTY LAUNDRY essentials, παιχνίδι που πηγαίνει το layering σε άλλο επίπεδο, προστίθενται επιπλέον οι πιο πυκνές και παχιές υφές της εποχής, καθώς και μερικά καθαρά χειμωνιάτικα κομμάτια, όπως τα puffer τζάκετ.

Το fit είναι up-to-date, αγκαλιάζοντας χαλαρά το σώμα, με loose & comfy διάθεση. Ρούχα σχεδιασμένα για γρήγορες αυθόρμητες εναλλαγές ανάμεσα στο slow pace, που μάθαμε και εκτιμήσαμε τον τελευταίο καιρό, και μια πιο ενεργή κινητικότητα.

Τέλος, όπως πάντα, εντύπωση κάνουν τα απίστευτα απαλά high-quality υφάσματα από 100% άριστης ποιότητας βαμβάκι, με το χαρακτηριστικό άρωμα καθαριότητας των DIRTY LAUNDRY και πολύπλοκες επεξεργασίες που τα καθιστούν μοναδικά.

Εξερευνήστε τη νέα συλλογή FW21.22 στο DIRTY LAUNDRY e-shopwww.dirtylaundry.gr

 

Σημεία πώλησης:

  • Flagship Store Άγγελου Μεταξά 18, Γλυφάδα
  • ΑTTICA GOLDEN HALL, 3ος Όροφος, Λ.Κηφισίας 37Α, Μαρούσι -ΝΕΟ
  • ΑTTICA CITY LINK, 3ος Όροφος, Aμερικής 4 & Πανεπιστημίου, Αθήνα
  • ATTICA THE MALL ATHENS, Ισόγειο, Α.Παπανδρέου 35, Μαρούσι
  • ATTICA ΤΣΙΜΙΣΚΗ, Υπόγειο, Τσιμισκή 48-50, Θεσσαλονίκη -ΝΕΟ
  • Σε επιλεγμένες boutique σε όλη την Ελλάδα


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved