DUO x “THANK YOU, NEXT”

Tο DUOείναι δίπλα σου και σε γλιτώνει από κάθε «Thankyounext» εμπειρία!

Ερωτικές ιστορίες δίχως happy ending, είναι ιστορίες που έχουμε σίγουρα ακούσει, αλλά μεταξύ μας… μπορεί και να τις έχουμε ζήσει. Είτε το έχεις κάνει, είτε στο έχουν πει το “Thank you, next” είναι γεγονός και παίζει συχνά!

Το DUO ως το πιο νεανικό brand προφυλακτικών βρήκε  ακόμη μία φορά τον τρόπο να «μπει» στις πολύ προσωπικές μας στιγμές, αυτή τη φορά μέσα από τη συνεργασία με το - εξαιρετικά δημοφιλές Facebook group, “Thank you, next”.

Το “Thank you, next” είναι ένα Fb group όπου χιλιάδες πλέον άγνωστοι μοιράζονται τις πιο προσωπικές τους ερωτικές εμπειρίες, οι οποίες δεν κατέληξαν με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ένα κλειστό group για να μοιραστείς όλα εκείνα που θες να βγάλεις από μέσα σου αλλά δεν ξέρεις το πώς ή καλύτερα είναι  «ένα ημερολόγιο για όλα τα δράματα που ζούμε στα γκομενικά μας».

Η συνεργασία ξεκίνησε μια Παρασκευή, όταν το DUO Greece εμφανίστηκε ξαφνικά στο TYN group, μέσα από comments που έκανε σε διάφορες ερωτικές ιστορίες των χρηστών που θα μπορούσαν να έχουν καλύτερο τέλος.  Πιπεράτα σχόλια με χιουμοριστική διάθεση, άμεσα και εύστοχα σε κάθε περίπτωση θέλοντας να «ελαφρύνουν» το κλίμα και να σώσουν την κατάσταση την επόμενη φορά. Ως κερασάκι το DUO Greece επιβράβευσε τις καλύτερες ιστορίες δωρίζοντας προφυλακτικά για να αποφύγουν οι πρωταγωνιστές μελλοντικά “Thank you, next”.

Η κοινότητα του TYN εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από την αναπάντεχη συμμετοχή του DUO καθώς είναι το πρώτο brand που ακολουθώντας τα trends της εποχής τόλμησε τη συνεργασία με το δημοφιλές Facebook group. Επίσης, λόγω της αποθέωσης που είχε κατάφερε να αποκτήσει τη δική του θεματική Παρασκευή δίνοντας προϊόντα αλλά και λύσεις για την επόμενη TYN εμπειρία.

Μετά από δύο θεματικές Παρασκευές, η συνεργασία DUO x  “Thank you, next”, κορυφώθηκε με την παρουσίαση την καμπάνιας “DUO Happy Endings” μέσα από ένα video το οποίο περιγράφει μία πραγματική TYN ιστορία. Η ιστορία δείχνει όλη την αποτυχημένη ερωτική εμπειρία, που όμως με ένα rewind, το DUO έρχεται να… «τελειώσει» το σκηνικό με happy ending!

Η cool αυτή συνεργασία του DUO, έχει αγκαλιαστεί ήδη από το νεανικό κοινό και έχει γίνει το επίκεντρο συζήτησης του group  “Thank you, next”.  Αρκεί μόνο μια σεξουαλική ιστορία με κακό τέλος για να φτάσει τελικά στις οθόνες μας και να δούμε πως τελικά θα κατέληγε εάν είχαμε…DUO!

Τη νέα καμπάνια DUO Happy Εndings, μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link:

DUOxThankyounext thumbnail



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved