Το HUGO Man λανσάρει το #YourTimeIsNow

Πάρε μέρος στο κίνημα, ζωντανά με τον Zac Efron

Σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας καμπάνιας του αρώματος HUGO Man, #YourTimeIsNow, το νέο πρόσωπο του οίκου HUGO, Zac Efron, επιλέχθηκε για να πραγματοποιήσει μία ζωντανή, διαδραστική συνεδρία ερωταπαντήσεων (live Q&A) διαδικτυακά με σκοπό να εμπνεύσει τη δύναμη των millennials προκειμένου να λάβουν δράση και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους.

Η live συνεδρία θα πραγματοποιηθεί στην παγκόσμια σελίδα του HUGO στο Facebook στις 4 Απριλίου 2017. Η συζήτηση που θα γίνει ζωντανά, θα διερευνήσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νεότερες γενιές στην προσπάθειά τους να ακολουθήσουν τα όνειρά τους καθώς και τρόπους για να αξιοποιήσουν στο έπακρο την κάθε στιγμή προκειμένου να επιτύχουν τους στόχους τους. Στη live συνεδρία, αντλώντας στοιχεία από τις προσωπικές εμπειρίες του, ο Zac Efron θα απαντήσει στις ερωτήσεις των HUGO millennials όλου του κόσμου.

Οι millennials θα κληθούν να συμμετέχουν ενεργά, υποβάλλοντας τις ερωτήσεις τους στον Zac, ο οποίος ως πολυτάλαντος ηθοποιός και παραγωγός αποτελεί την απόλυτη ενσάρκωση των προσδοκιών των νέων ανθρώπων. Αντλώντας έμπνευση από τη δυναμική και τολμηρή φρεσκάδα του αρώματος HUGO Man, οι ερωταπαντήσεις αποσκοπούν στο να εμπνεύσουν τη νέα γενιά πρωτοπόρων να αδράξει κάθε ευκαιρία για να κατακτήσει τους στόχους της, μια ζωή που ορίζεται μόνο από τα προσωπικά τους όνειρα και τις δικές τους ελπίδες.

Πάρε μέρος στην ενέργεια! Συνδέσου στην επίσημη σελίδα HUGO στο Facebook στις 12.30 μμ EST στις 4 Απριλίου 2017!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved