Το CAVO TAGOO και το ZUMA ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα αξέχαστο καλοκαίρι στη Μύκονο

Φέτος το καλοκαίρι, το παγκοσμίου φήμης εστιατόριο ZUMA προσγειώνεται στο πολυτελές ξενοδοχείο 5 αστέρων CAVO TAGOO στη Μύκονο, από τις 15 Μαΐου έως τις 10 Οκτωβρίου 2020. 

Φέρνοντας τη σύγχρονη ιαπωνική κουζίνα του για πρώτη φορά στη Μύκονο και τις ελληνικές ακτές, το ZUMA «έρχεται» στο εστιατόριο του CAVO TAGOO δημιουργώντας καθηλωτικές γευστικές εμπειρίες με εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα και φόντο το εντυπωσιακό Aquarium Bar των βραβευμένων κοκτέιλ (μεταξύ των οποίων, τα Rikka & Tonic με Tanqueray 10, Grapefruit bitter, Yuzu tonic και grapefruit wedge, Hikari Spritz με Italicus rosolio, Dolin white, Sweet vermouth, Yuzu tonic με prosecco).

freshly seared wagyu sirloin tataki with black truffle ponzu wagyu no tataki kuro toryufu ponzu gake 2

Εμπνευσμένο από τα παραδοσιακά ιαπωνικά izakayas, το ZUMA Restaurant αποτελεί δημιούργημα του Rainer Becker και προσφέρει καθημερινά στους επισκέπτες του φαγητό και ποτό, συνδυάζοντας μοναδικά όλα τα στυλ της ιαπωνικής κουζίνας κάτω από την ίδια στέγη. Main kitchen, robata grill και sushi counter ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν τα διεθνώς φημισμένα πιάτα που υπογράφει το ZUMA.  

jumbo tiger prawn with yuzu pepper ebi no sumibiyaki koshou fuumi

Το εστιατόριο ZUMA στο CAVO TAGOO θα λειτουργεί καθημερινά, από τη 1 μ.μ. έως τη 1 π.μ. μετατρέποντας τη χαλαρή και chic διάθεση της ημέρας σε σαγηνευτικές βραδιές, που ντύνουν με τις μουσικές τους διάσημοι διεθνείς DJs του ZUMA μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

zuma sushi stone

Οι κρατήσεις για το ZUMA στο CAVO TAGOO Mykonos έχουν ήδη ανοίξει και μπορούν να πραγματοποιηθούν μόνο μέσω της ιστοσελίδας zumarestaurant.com



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved