WORLD CLASS ROADSHOW 2020

 Το World Class, η μεγαλύτερη εκπαιδευτική και διαγωνιστική πλατφόρμα bartending διεθνώς, ξεκινάει το συναρπαστικό του ταξίδι το 2020

Από τις 18 έως 24 Φεβρουαρίου τα World Class Studios ταξιδεύουν ανά την Ελλάδα και δίνουν την ευκαιρία σε υποψήφιους bartenders να συμμετέχουν στα συναρπαστικά workshops. Στόχος είναι να ενημερωθούν για τις διαγωνιστικές ενότητες και τις τάσεις στην παγκόσμια bartending σκηνή και να δηλώσουν συμμετοχή στο μεγαλύτερο διαγωνισμό bartending παγκοσμίως, διεκδικώντας τον πολυπόθητο τίτλο του World Class Greece Winner 2020.

Τέσσερεις καταξιωμένοι bartenders και πρoγενέστεροι World Class Greece Winners θα παρουσιάσουν τις διαγωνιστικές ενότητες αυτής της χρονιάς, οι οποίες θα αποτελέσουν την αφετηρία των 4 δοκιμασιών στις οποίες οι υποψήφιοι θα κληθούν να υποβάλλουν τις πρωτότυπες συνταγές τους.

Ketel One Vodka “Sweet Spot”

Ομιλητής: Νίκος Σουρμπάτης “World Class Winner Greece 2019”

katsovodkakatsovodka

Ron Zacapa Solera 23 “From Cask to Cocktail”

Ομιλητής: Πάνος Κανατσούλης, “World Class Winner Greece 2017”

 kanatsouliskanatsoulis

 

Cardhu Single Malt whisky “Rule of Three”:Oμιλητής: Θοδωρής Πύριλλος “World Class Winner Greece 2013”

caed

pirilos

 

Tanqueray No. TEN “Heart of Gold”

 

Ομιλητής: Βασίλης Κυρίτσης “World Class Winner Greece 2012”

kirkir

 

Πρώτος σταθμός η Αθήνα, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στο Divani Palace Acropolis. Ακολουθούν η Λάρισα, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στο Divani Palace Larissa και η Θεσσαλονίκη, την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στο Mediterranean Palace, ενώ τα World Class Studios  2020 ολοκληρώνονται στο Ηράκλειο της Κρήτης, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στο GDM Megaron Hotel.

Ώρα έναρξης σε όλες τις πόλεις 13.30

Σε κάθε πόλη θα κληρωθούν 2 δωροεπιταγές εξοπλισμού bartending, αξίας 250€ η κάθε μία. Η παρακολούθηση και η δήλωση συμμετοχής είναι δωρεάν και δεν απαιτείται κράτηση ή προεγγραφή.

Τo World Class ξεκινάει δυναμικά για το 2020 με στόχο να αναδείξει τα ταλέντα της ελληνικής bartending σκηνής σε όλο τον κόσμο.  Τα World Class Studios δίνουν την ευκαιρία στους bartenders να εκτεθούν στα νεότερα trend του κλάδου, να γνωρίσουν τις φετινές δοκιμασίες του διαγωνισμού, να δοκιμάσουν σπουδαία σερβιρίσματα και να εμπνευστούν για τις δικές μας δημιουργίες.   

#worldclassgreece #worldclass2020



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved