Ο Martin Garrix έρχεται στο Release Athens!

Στις 27 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, το Release Athens φέρνει στην Πλατεία Νερού την απόλυτη γιορτή της ηλεκτρονικής dance μουσικής για το 2020, με ένα καταπληκτικό line-up πλαισιωμένο από μία εντυπωσιακή παραγωγή, σε ένα πραγματικό οπτικοακουστικό υπερθέαμα! Ο superstar, Martin Garrix, το παιδί-θαύμα που μετατράπηκε ήδη σε φαινόμενο της παγκόσμιας σκηνής, έρχεται για να αποδείξει το γιατί βρέθηκε στο no1 του DJ Mag για τρεις συνεχόμενες χρονιές! Μαζί του, ο μοναδικός Nicky Romero και οι εξαιρετικοί Vini Vici, σε μια βραδιά που προορίζεται για ατελείωτο χορό!

Ο Ολλανδός Martin Garrix είναι, μόλις στα 23 χρόνια του, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής παγκοσμίως. Έχοντας ήδη στο ενεργητικό του τεράστιες επιτυχίες - από τον κλασικό ύμνο "Animals" (2013) και το "In The Name Of Love" (2015) μέχρι το "Scared To Be Lonely" (2016) και το "Summer Days" (2019) - καθώς και εκατομμύρια πωλήσεις και fans σε ολόκληρο τον κόσμο, ο νεαρός που ξεκίνησε ως το νέο πρόσωπο της electronic dance music εξελίχθηκε γρήγορα στον απόλυτο star της. 

Τα hits διαδέχονται το ένα το άλλο, όπως και οι συνεργασίες με τεράστια ονόματα ολόκληρου του στερεώματος της pop μουσικής (Dua Lipa, Usher, Bebe Rexha, Troye Sivan, Khalid, Macklemore, David Guetta, Tiesto, Dimitri Vegas & Like Mike), τα βραβεία και οι συμμετοχές στα μεγαλύτερα φεστιβάλ. Πριν λίγο καιρό, ανακοινώθηκε πως θα είναι ο μουσικός πρεσβευτής του Euro 2020, γράφοντας το επίσημο τραγούδι της διοργάνωσης και ντύνοντας ηχητικά όλες τις σπουδαίες στιγμές της.

Ολόκληρος ο κόσμος χορεύει στους ρυθμούς του Martin Garrix και χιλιάδες fans θα ανακαλύψουν το γιατί από κοντά, το βράδυ της 27ης Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved