ΟPEN DAY Προπονητικής

Mε μεγάλες προσωπικότητες του Αθλητισμού στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας.

Αγαπάς τον Αθλητισμό και ονειρεύεσαι να γίνεις επαγγελματίας Προπονητής, ακολουθώντας τα χνάρια μεγάλων, διεθνών προπονητών;

Θες να σπουδάσεις Προπονητική και ακόμα ψάχνεις;

Δεν έχεις παρά να έρθεις στο OPEN DAY Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ, την Πέμπτη 5/9 και ώρα 13.00, για να πειστείς πως η κορυφαία επιλογή για σπουδές Προπονητικής είναι το ΙΕΚ ΑΛΦΑ!

Στο Open Day του Τομέα Πολιτισμού & Αθλητισμού που διοργανώνει η Νο1 Σχολή Προπονητικής στην Ελλάδα, θα απευθύνουν καλωσόρισμα και θα μιλήσουν στους νέους ενδιαφερόμενους και σπουδαστές Προπονητικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ από Αθήνα, Πειραιά και Γλυφάδα:

Η Ολυμπιονίκης Στίβου Νίκη Μπακογιάννη, οι διεθνείς μπασκετμπολίστες και προπονητές Δημήτρης Παπανικολάου και Μιχάλης Ρωμανίδης, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Πόλο Φιλιώ Μανωλιουδάκη, ο παίκτης πόλο με τα περισσότερα Πρωταθλήματα Ελλάδος Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, ο διεθνής βολεϊμπολίστας Βασίλης Μηνούδης, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής Πετοσφαίρισης Κώστας Γκούντας, οι Πρωταθλητές & Κυπελλούχοι Ελλάδος Handball 2018-2019 Kώστας Τσιλιμπάρης και Γρηγόρης Σανίκης, η προπονήτρια τένις & μπασκετμπολίστρια Κατερίνα Σπαθάρου, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές και προπονητές ποδοσφαίρου Άκης Μάντζιος, Σάκης Τσιώλης, Μιχάλης Καβαλιέρης, Σπύρος Παπακανέλλος και Βασίλης Βούζας, o πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τσιρλίντινγκ Μάικ Φουντεδάκης, ο Γ.Γ της Ομοσπονδίας Γυμναστηρίων Δώρος Κλεοβούλου, ο προπονητής Ειδικής Αγωγής (Boccia) Σωτήρης Χρονόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Π.Σ.Α.Π Γιώργος Γεωργίου, ο Γ.Γ του Π.Σ.Α.Π. Γιώργος Ζησόπουλος, ο Γ.Γ. της Ε.Π.Σ.Α. Γαβρίλος Παπαδόπουλος, ο Γ.Γ. της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α. Γιάννης Νάκας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αθλητιατρικής Εταιρείας Ξενοφώντας Ρούσσης, και ο αθλητίατρος Νίκος Ραζής!

Οι σπουδαστές των ειδικοτήτων «Προπονητής Αθλημάτων» και «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα του Αθλητισμού», καθώς και νέοι που αγαπούν την Προπονητική και τα συναφή αθλητικά επαγγέλματα -Φυσικοθεραπεία, Διαιτολογία, Αθλητική Δημοσιογραφία- αλλά δεν έχουν αποφασίσει ακόμα πού θα σπουδάσουν, θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά μεγάλες προσωπικότητες του Αθλητισμού, και να αποκομίσουν σημαντικές συμβουλές και γνώσεις για το επάγγελμα που ονειρεύονται!

Και αυτόν τον Σεπτέμβριο, επίλεξε τη Νο1 Σχολή Προπονητικής της χώρας και γίνε επαγγελματίας δίπλα στους κορυφαίους!

Στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Σήμερα, Επαγγελματίας Αύριο –Πίστεψέ το!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στα νέα τμήματα Σεπτεμβρίου:

  • http://www.iekalfa.gr/
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνας: Πατησίων 31, 210 5279500
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Πειραιά: Φίλωνος 39, 210 41 20313
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας: Λ. Βουλιαγμένης 57 (κτίριο 1) & Αχιλλέως 31-33 (κτίριο 2), 210 9640117
  • ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης: Βαλαωρίτου 9, 2310 552406


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved