Να και ένα θέρετρο για να αράξεις με τα φιλαράκια

Ειδικά άμα γουστάρετε φουλ Άγρια Δύση.

Ο χειμώνας έφτασε επιτέλους στη χώρα μας, και αν δεν έχεις φύγει ακόμα για διακοπές, είσαι έτοιμος να φορέσεις τα πέδιλα και να το ρίξεις στο σκι. Πάντως αν δεν έχεις διάθεση να πάρεις για πολλοστή φορά σβάρνα τα βουνά της Ελλάδας, μάζεψε την παρέα και ταξιδέψτε στην Κροατία.

Εκεί θα σας περιμένει το Scarp Ridge Lodge, το απόλυτο καουμπόικο θέρετρο στην περιοχή Crested Butte, που αν έχεις κάτι από Western μέσα σου, σίγουρα θα απολαύσεις κάθε δευτερόλεπτο που θα μείνεις.

 

cro

 

Η γενικότερη περιοχή είναι σε υψόμετρο 5,000 ποδιών επομένως το χιόνι και το σκι δεν θα σου λείψουν. Ωστόσο η εμπειρία της διαμονής στο συγκεκριμένο μέρος είναι once in a lifetime καθώς η διακόσμηση σε πάει πολλά χρόνια πίσω, στην εποχή της Άγριας Δύσης. Τότε που οι πιστολέρος ήταν οι απόλυτοι άρχοντες. Τα πάντα ξύλινα – μην ανησυχείς για το κρύο, είναι θερμαινόμενα τα πατώματα – όπως και οι τοίχοι είναι στολισμένοι με καουμπόικο στιλ.

Βέβαια αν κάποιος από την παρέα γουστάρει πολυτέλειες, πες του να πάει στο υπόγειο. Όχι, δεν θα τον βάλεις τιμωρία. Εκεί θα μπορεί να περνά άπειρες ώρες στη θερμαινόμενη πισίνα, να νιώθει άρχοντας και να μην σας ζαλίζει με τη γκρίνια του. Είδες; Τελικά γουεστερνιά και πολυτέλεια, παντρεύονται υπέροχα.

 

croatia3

Για αυτό μην καθυστερείς. Πάρ’ την παρέα, και τραβήχτε για Crested Butte. Το Scarp Ridge Lodge σας περιμένει.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved