Μια μικρή Ολλανδέζα καταπολεμάει τον Μισογυμνισμό

Ταξιδεύοντας γυμνή και κάνοντας μπούγιο στο Instagram.

Στην Ελλάδα επικρατεί ένας μικρός μισογυμνισμός. Ναι, καλά διαβάζετε. ΜισογυμνισμόςΌλοι αγαπάμε το γυμνό, αλλά πάντα με τη σεξιστική του διάσταση. Αλλιώς, μάς είναι παντελώς αδιάφορος.

Εδώ, λοιπόν, που το topless θεωρείται πονηρό ή έστω ευκαιρία για μπανιστήρι, εδώ που οι παραλίες γυμνιστών μοιάζουν να βρίσκονται στο περιθώριο για «μη φυσιολογικούς» ανθρώπους», έρχεται η Sterre από την Ολλανδία για να μας ανοίξει λίγο τα μάτια. Και να μας δείξει, ότι το γυμνό δεν πρέπει να θεωρείται ούτε πονηρό ούτε αφύσικο. 

a.naked.girl 31 10 2017 11 24 3 638

 

Η 21χρονη Ολλανδέζα, τα πετάει όλα και ταξιδεύει σε ολόκληρη την Αυστραλία γυμνή για να μας αποδείξει ότι τι «το γυμνό δεν είναι σεξουαλικό ή περίεργο, αλλά φυσιολογικό».

Μέσα από τα ταξίδια της και τη συμβολική αυτή κίνηση, δεν πετάει μόνο τα ρούχα της. Πετάει και κάθε σεξιστική ταμπέλα γύρω από το άντυτο σώμα.

a.naked.girl 31 10 2017 16 10 18 370

 

Κάτι έχει πετύχει πάντως, αν σκεφτεί κανείς ότι στον λογαριασμό της στο Instagram έχει φτάσει τους 77.000 ακολούθους.

Βέβαια, η Sterre δεν αποτελεί τον εμπνευστή αυτού του «κινήματος», αλλά μία από τους… πολλούς που ενέπνευσε το «Get Naked Australia», μια ακμάζουσα τάση στο instagram με τουρίστες ή ντόπιους που βγάζουν φωτογραφία γυμνοί στην φύση. Πόσοι είναι αυτοί οι πολλοί; Αν κρίνουμε από τους 220.000 followers του γκρουπ, πάρα πολλοί. Και η Sterre αποτελεί πλέον ένα από τα πλέον μάχιμα μέλη του.

Μιλώντας για travel blogger, δες και την περίπτωση της Jenah Yamamoto

Αν πάντως, εκτός από το να χαζεύετε το σώμα της, θέλετε να μάθετε και πώς νιώθει η ίδια με αυτή της την δράση, τα λόγια της θα σας δώσουν την απάντηση και θα σας βγάλουν από τη δύσκολη θέση να παραδεχτείτε το αυτονόητο. Αυτό δηλαδή που παραδέχεται κι αυτή: «Το Get Naked Australia άλλαξε τη ζωή μου, με ενέπνευσε, φαινόταν πολύ διασκεδαστικό και αποφάσισα ότι έπρεπε να το δοκιμάσω. Ο γυμνισμός εξακολουθεί να κάνει τους άλλους να αισθάνονται άβολα». 

Να 'σαι καλά κορίτσι μου. Συνέχισε να μας δείχνεις το δρόμο...

ΥΓ: Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό για να εμπεδώσεις τα μηνύματά της



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved