Σου βρήκαμε 5 θέρετρα για να αράξεις σαν να μην υπάρχει αύριο

Για σένα που θες να πας τη βαλίτσα μακριά.

 

Υπάρχουμε εμείς που επιστρέψαμε στην πικρή πραγματικότητα του χειμώνα, αλλά υπάρχουν και άλλοι που ακόμη μπορούν να διακοπάρουν. Επειδή, λοιπόν, εμείς εδώ έχουμε μάθει να μην είμαστε ζηλόφθονες και να χαιρόμαστε με τη χαρά του συνανθρώπου, σάς έχουμε πέντε τέλεια μέρη, τα οποία πέφτουν μεν κομματάκι μακριά, ωστόσο αν κάνετε το μεγάλο βήμα θα αποζημιωθείτε.

Κι επειδή φαντάζομαι, όπως όλοι μας, έτσι κι εσείς, το καλοκαίρι περισσότερο κουραστήκατε, παρά γεμίσατε μπαταρίες, σάς δίνουμε πέντε προτάσεις για θέρετρα που θα σας βοηθήσουν και να συνεχίσετε σε καθημερινά tempo, αλλά και να ξεκουραστείτε.

Καλά τα ταξίδια από το ένα νησί στο άλλο, καλά τα μπαρ, τα ξενύχτια, οι εκδρομές, οι... τρεις παραλίες σε μια μέρα, αλλά εμείς εδώ θα σας προτείνουμε πέντε θέρετρα, στα οποία θα πάτε, θα αφήσετε τις βαλίτσες σας και θα χαλαρώσετε. Αρκεί να έχετε χρόνο, χρήματα και όρεξη για ένα μακρινό ταξίδι. Μετά; Κλείστε τα κινητά, αφήστε ένα σημείωμα στους φίλους σας και ποστάρετε ένα «προσωρινά κλειστό» στο facebook, με μία φατσούλα και μία λεζάντα «νιώθει… αραχτός και λάιτ» στην τοποθεσία…

 

1. Ojai Valley Inn & Spa

φ1

Το Ojai Valley Inn & Spa είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να χαλαρώσετε στη δυτική ακτή της Καλιφόρνια. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση σε ζεστή μπανιέρα χαλάρωσης και θερμαινόμενες πισίνες, σε ένα γήπεδο γκολφ, σε μαθήματα τέχνης και σε πεζοπορίες με άγρια φύση.

 

2. Masseria Le Mandorle

φ2

Δεν χρειάζεται να γυρίσεις όλη την Τοσκάνη για να βρεις την ηρεμία σου. Αρκεί να εγκατασταθείς στο «Masseria Le Mandorle», μια αγροικία 300 ετών που μετατράπηκε σε μπουτίκ ξενοδοχείο 12 δωματίων. Ξεκινήστε και τελειώστε κάθε μέρα με γεύματα μαγειρεμένα από τον αρχιμάγειρα Odette Fada χρησιμοποιώντας τα καλύτερα τοπικά, εποχιακά προϊόντα «Salento». Το ξενοδοχείο προσφέρει μαθήματα μαγειρικής, ενώ πέρα από την… μάσα μπορεί να παίξετε τένις, μπάσκετ ή να πάρετε ένα ποδήλατο και να βολτάρετε στην κοντινή παραλία.

 

3. The American Club

φ3

Αν ο δρόμος σου σε βγάλει στο Ουισκόνσιν (λέμε τώρα) τότε πρέπει να πας και να την αράξεις στην «Αμερικανική λέσχη». Με 12 διαφορετικές επιλογές για φαγητό, με γήπεδο γκολφ παγκόσμιας κλάσης, με άγρια φύση 500 στρεμμάτων, και με όλες τις ανέσεις να μην βαρεθείς ούτε δευτερόλεπτο.


4. COMO Point Yamu

φ4

Mια ειδυλλιακή γωνιά της Ταϊλάνδης, ένα θέρετρο με κέντρο ευεξίας που έχει θέα 360 μοίρες στη θάλασσα. Όταν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τις βουτιές στις πισίνες με θέα τη θάλασσα, μπορείτε να πάρετε μαθήματα «Muay Thai» δωρεάν! Το θέρετρο σερβίρει υγιεινή, αλλά και νόστιμη κουζίνα «Shambala» σχεδιασμένη για να θρέψει το σώμα, ενώ σερβίρει και απίστευτη ταϊλανδέζικη κουζίνα στο εστιατόριο «Nahmyaa Thai».

 

5. Rosewood Mayakoba

φ5

Κάντε κράτηση στο Rosewood Mayakoba στην Riviera Maya κοντά στην Καραϊβική. Ένα φιλικό προς το περιβάλλον θέρετρο στη χερσόνησο Γιουκατάν συγκεντρώνει την ομορφιά της ζούγκλας, της παραλίας και των γύρω λιμνοθαλασσών με τα δικά της μαγειρικά προνόμια. Οι σεφ συνεργάζονται με τους κοντινούς αγρότες για να προμηθεύουν τοπικούς αστακούς. Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την τεκίλα με γευστικές δοκιμές που συνδυάζονται με μεξικάνικο φαγητό.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved