Του χρόνου λέμε να τη βγάλουμε σε αυτό το φτωχικό της Σαντορίνης

Το Airows.com έπαθε τόσο μεγάλη πλάκα με το σπίτι που μας βομβάρδισε με αυτές τις 12 φωτογραφίες.

Το καλοκαίρι φαντάζει πλέον μια μακρινή ανάμνηση, το ίδιο και η εικόνα από εκείνο το room to let με την ξεχαρβαλωμένη ντουλάπα και το νεροχύτη που έσταζε κάθε βράδυ και μας ανέβαζε την πίεση κοντά σε τριψήφια νούμερα. 

Το έχουμε πάρει απόφαση, όμως, και του χρόνου θα φανούμε πιο προσεκτικοί στις επιλογές μας. Ήδη ψαχνόμαστε για Κυκλάδες και η αλήθεια είναι πως αυτό που έχουμε στο μυαλό μας, δύσκολα μπορούμε να σας το περιγράψουμε. 

Θα αφήσουμε να το κάνουν αντί ημών, οι φωτογραφίες που αλιεύσαμε από το Airows.com, ένα σάιτ που διακρίνεται για την υψηλή του αισθητική και τις επιλογές του. Αυτή τη φορά, στα δίχτυα του έπεσε ένα ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ, απλό, λιτό κι απέριττο οίκισμα το οποίο αποτελεί έμπνευση του αρχιτεκτονικού γραφείου Kapsimalis. Χτισμένο ακριβώς στα «πλευρά» μιας σπηλιάς, ευάερο, ευήλιο, πισινάτο και (ω τι περίεργο!) με απεριόριστη θέα στο Αιγαιοπελαγίτικο μπλέ. 

Αν μας διαβάζει ο ιδιοκτήτης, παρακαλείται να μας στείλει στο info@ratpack.gr για να μας προτείνει κάνα δίδυμο αδελφάκι του σπιτιού του στην ευρύτερηξ περιοχή. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved