Και για πες, το έψηνες να πας διακοπές σε αυτή τη βιλίτσα;

Δεν είναι μακριά, ένα κλικ μόνο απέχει.

Έχεις βαρεθεί τα Ελληνικά νησιά και λες φέτος να το παίξεις διαφορετικά, να πας προς Καλιφόρνια μεριά για να αγναντέψεις τον Άγριο Ειρηνικό. Ετοιμάζεις τις βαλίτσες, ως άλλος Χανκ Μούντι από το Californication, καις μπαίνεις στο αεροπλάνο για την παραθαλάσσια βίλα των ονείρων σου.

Το παρακάτω σπίτι, η βίλα δηλαδή για να το λέμε πιο σωστά, μετράει μερικές δεκαετίες ζωής και βρίσκεται στις όχθες της Καλιφόρνια. Δύο υπνοδωμάτια, δύο μπάνια, μία κουζίνα, απίστευτα ξύλινα μπαλκόνια κι ένας ενιαίος χώρος σαν loft με έξτρα υπερυψωμέη κρεβατοκάμαρα περιμένει τους τυχερούς που θα μείνουν σε αυτό το οίκημα που είναι βγαλμένο από την τρελή φαντασία κάποιου συγγραφέα. Στα συν η τρομερή αρχοντιά του και οι πολλές βιβλιοθήκες του. Το Shoreline Highway House όμως αυτό που προσφέρει με έναν μοναδικό τρόπο είναι άλλο. Μια θέα που μπορεί να σου κόψει τη μιλιά προσφέρει, τόσο τρομερή που μπορεί να την πεις κι εμπειρία ζωής.

Φυσικά, όπως καταλαβαίνεις, δυστυχώς το νοίκιασμά του είναι απλησίαστο, οπότε το υποθετικό σενάριο της πρώτης παραγράφου ισχύει μόνο αν το πορτοφόλι σου είναι τρομερά χοντρό. Για τους υπόλοιπους, σαν κι εμάς, είναι μονάχα ένα κλικ μακριά. Και μπορούμε να το χαζεύουμε με τις ώρες. Άλλωστε κανείς δεν μπορεί να μας απαγορέψει να κάνουμε .



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved