Christian Marquardt/Getty Images Το ελληνικό νησί που κέρδισε την καρδιά της Washington Post

Το προτείνει ως έναν από τους top φθινοπωρινούς προορισμούς.

Μπορεί να υπάρχουν χιλιάδες μέρη στον κόσμο που θα μας αφήσουν εξίσου χιλιάδες αναμνήσεις και εμπειρίες, αλλά η Ελλάδα είναι ένα κομμάτι μόνη της. Το ξέρουμε τόσο εμείς όσο και οι τουρίστες που έχουν έρθει κατά καιρούς στη χώρα μας. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, ειδικά τα ξένα ειδησεογραφικά μέσα, ψάχνουν για κάνουν αφιερώματα ακόμη και στα πιο μικρά νησιά μας προτείνοντάς τα ως τους ιδανικούς προορισμούς.

Αυτή τη φορά η Ελλάδα κερδίζει μια θέση στους τοπ φθινοπωρινούς προορισμούς,  όχι όμως για τα μέρη που θα είχαμε εμείς στο μυαλό μας αλλά χάρη σε ένα από τα νησιά μας. Πιο συγκεκριμένα στο αφιέρωμα της Washington Post, η Ελλάδα έχει την όγδοη θέση με τον προορισμό της Σίφνου, με το αμερικανικό μέσο να μην σχολιάζει μόνο τη μαγευτική φύση του νησιού, αλλά τόσο τις υπαίθριες δραστηριότητες όσο και τους γαστρονομικούς προορισμούς της. Και όσοι έχουν επισκεφθεί τη Σίφνο, γνωρίζουν ότι αξίζει μόνο καλά σχόλια.

 

 

«Ο φετινός Σεπτέμβριος ολοκληρώθηκε με ρεκόρ αφίξεων γεγονός που δικαιώνει τις προσπάθειες των επαγγελματιών, των τοπικών φορέων και του Δήμου Σίφνου για επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν. Στην κατεύθυνση αυτή άλλωστε κινούνται και οι πρωτοβουλίες μας για τη διοργάνωση σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων όπως του Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας “Νίκος Τσελεμεντές”, αλλά και για την προβολή θεματικών μορφών τουρισμού που προσφέρονται και για μετά την υψηλή σεζόν» σχολίασε η δήμαρχος του νησιού Μαρία Ναδάλη.

Για την ιστορία, η λίστα της Washington Post συμπληρώνεται με την Φουζέτα της Πορτογαλία, η Σάντα Λουτσία της Καραϊβικής, την Χαβάη, τα νησιά Μπάριερ της Νότιας Καρολίνας, τις Σεϋχέλλες, την Ταϊτή, το Μπαλί, την Αρούμπα και την Φλόριντα με την περιοχή Σάνι Μπίτσις.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved