Έχεις ακούσει καθόλου για τα κρουαζιερόπλοια τσέπης;

Που λες, ο Ritz-Carlton έχει μια ιδέα...

Το κρουαζιερόπλοιο είναι κάτι που έχεις ακούσει, έχεις φανταστεί, ίσως και να έχεις δει (σε καμιά ταινία) αλλά ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ δεν έχεις μπει ποτέ.  Αλήθεια, πώς το φαντάζεσαι; Λογικά, κάτι τεράστιο, επιβλητικό και υπερπολυτελές, ε; 

Σου 'χω νέα: Υπάρχει ένας τύπος που λέγεται Ritz-Carlton και έρχεται να αλλάξει την κοσμοθεωρία σου, μαζί και την παραδοσιακή αντίληψη για τα κρουαζιερόπλοια. Ο συγκεκριμένος, λοιπόν, προετοιμάζεται να αλλάξει πλεύση και να χτυπήσει την αγορά σχεδιάζοντας σκάφη πολύ μικρότερα από τα συνηθισμένα.

rcyc exteriors visual 21

Κάθε ένα από τα αυτά θα χωρά μόλις 298 επιβάτες, παρέχοντας μια έξοχη, αναβαθμισμένη και εξατομικευμένη εμπειρία που δεν θα μπορείς να βρεις στο μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο του κόσμου. Με ιαματικά λουτρά, απίστευτο φαγητό και οτιδήποτε άλλο πρέπει να περιλαμβάνουν οι διακοπές κάποιου που έχει τα χρήματα, τα πάρα πολλά χρήματα, για να ταξιδέψει με το συγκεκριμένο κρουαζιερόπλοιο.

observation lounge1

Μάλιστα, το μικρό μέγεθος εξυπηρετεί έναν ακόμη σκοπό: Η αποβίβαση θα είναι πιο εύκολη, κάνοντας ακόμα πιο υλοποιήσιμη την επίσκεψη σε ψαγμένα και απομονωμένα μέρη, αποφεύγοντας τους θορυβώδεις τουριστικούς προορισμούς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved